Irineu Esteve, fora de la final d'esprint al Canadà

Va ser 68è a la qualificació de les finals de la Copa del Món

Irineu Esteve, fora de la final d'esprint al Canadà

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Irineu Esteve va quedar ahir fora de la final d’esprint de les finals de la Copa del Món que s’estan celebrant al Quebec, al Canadà. El fondista de la FAE va finalitzar la qualificació en 68a posició, amb un temps de 3’34”29, a 26”68 del millor registre, que va ser per al noruec Johannes Klaebo. Esteve va quedar-se a 12 segons de la 30 posició, l’última que donava accés a la final d’esprint.

Etiquetes:

L’esprint no és ni molt menys l’especialitat d’Irineu Esteve, però l’esquiador l’havia de disputar si volia participar en la resta de les curses de les finals de la Copa del Món, que es disputaran avui i demà i que s’adapten millor a les seves característiques. Durant la jornada d’avui tindrà lloc la prova dels 15 quilòmetres estil clàssic amb mass start a partir de les 16.00 hores (hora andorrana), mentre que demà serà el torn de la cursa dels 15 quilòmetres en estil patinador.

Aquestes dues seran les últimes curses de la Copa del Món aquesta temporada per a Irineu Esteve, i hi arriba en un gran moment de forma. Diumenge passat va aconseguir a Suècia la seva millor classificació històrica al circuit mundial amb una meritòria novena posició.

tracking