Landing Sanè torna al MoraBanc per suplir Stevic

El pivot arriba fins a final de curs per suplir la baixa d’Oliver Stevic

Landing Sanè torna al MoraBanc per suplir Stevic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El millor remei per suplir la baixa d’un pilar com Oliver Stevic era apostar per una carta coneguda i aquesta ha estat Landing Sanè. L’ala-pivot va vestir de tricolor des del gener del 2018, fins a final de la temporada passada i va deixar una empremta prou important al Principat.

Etiquetes:

El francès pot jugar tant de quatre com de cinc i, a més, ofereix quelcom difícil de trobar en jugadors de la seva alçada: amb 211 centímetres és capaç de jugar tant d’esquena a la cistella com de cara, i posseeix un canell privilegiat que li permet sumar des del perímetre amb unes garanties envejables.

Sanè arriba procedent del Monar Bar de Montenegro, equip que aquesta temporada ha disputat l’Eurocup. De fet, va ser escollit millor jugador de la competició la jornada 7. El fet d’haver disputat competició europea impedirà al jugador disputar cap duel continental amb el MoraBanc. Només podrà jugar partits corresponents a la lliga ACB, on la temporada passada va acreditar 7,7 punts i gairebé 3 rebots.

Amb el conjunt montenegrí ha augmentat els guarismes de manera considerable. Allà, amb un rol molt més protagonista que el que va tenir a Andorra, s’ha enfilat fins als 11 punts i ha fregat les sis captures per enfrontament.

“Tot i no tenir les mateixes característiques que Stevic, la seva polivalència en el quatre i el cinc el converteix en una molt bona incorporació per a nosaltres”, explica Francesc Solana. El director general del MoraBanc, a més, valora la trajectòria del jugador, que als 29 anys coneix la competició i pot adaptar-se ràpidament a la disciplina d’un club que tampoc li ve de nou: “Ens pot donar rendiment immediat, perquè coneix el club i la competició.”

UN RENDIMENT INCONTESTABLE

El de Landing Sanè és el tercer fitxatge que arriba al Principat un cop començada la temporada, però segurament és el que més tranquil deixa Ibon Navarro quant a les prestacions que pot aportar al grup.

Després que LaDontae Henton suplís la primera lesió de David Walker i estigués al club durant un mes, en el qual va passar força desapercebut, va ser el torn de Jerome Jordan. El jamaicà va arribar per omplir el buit que va deixar l’americà Shayne Whittington i tot i que va arrencar molt tímidament està demostrant que quant té minuts aporta el que se li demanava quan se’l va fitxar.

El francès, de la seva banda, és el que més il·lusionarà els aficionats, ja que fins avui ha jugat vint-i-tres partits vestint la tricolor i ho ha fet amb nota.

Sanè va disputar vint enfrontaments de la fase regular de la Lliga Endesa i tres de play-off. Va arribar a dos partits del final de la primera volta i malgrat que l’equip no va poder entrar a la Copa del Rei, sí que va ser part important de la ratxa de victòries que el va fer acabar sisè a la classificació final i competir de tu a tu contra el Barça en els quarts de final del play-off.

El dia que millor record ha deixat al club, a la memòria de l’ala-pivot i a la Bombonera és el que va anotar 24 punts davant el Reial Madrid la dinovena jornada de competició. Quan només feia un mes que era al Principat, Sané va liderar l’equip per doblegar el millor conjunt de la lliga i enfilar-se fins als 30 crèdits de valoració. D’aquesta manera, va trencar la ratxa de victòries del Madrid lluny del seu pavelló, que ascendia fins als deu duels consecutius. A més, el nou fitxatge andor­rà va anotar sis dels deu triples que va intentar, una estadística que confirma que és un autèntic canoner. “Soc un tirador, els meus companys m’han trobat i estic molt content”, va dir després del partit de l’any passat.

Landing Sanè ja és a Andorra per entrar com abans millor en dinàmica. Va aterrar ahir a la tarda a l’aeroport del Prat i podria debutar diumenge.

LA SEGONA PART DE BERLÍN COM A REFERÈNCIA

La segona part del partit de Berlín ha de servir de punt de partida als homes d’Ibon Navarro per mirar de forçar el tercer partit de les semifinals de l’Eurocup. Tal com reconeix Francesc Solana, els segons vint minuts van ser els millors de l’equip, que va pagar molt car un gran inici dels alemanys: “La segona part ens ensenya què és el que hem de fer per intentar guanyar i la primera ens ensenya el nivell de l’equip contra qui juguem, que també és important.”

Landing Sanè torna al MoraBanc per suplir Stevic

tracking