Recuperació exprés pensant en l'Alba

El MoraBanc necessita retrobar l’encert exterior si vol tenir opcions de trencar el factor camp a Berlín

Recuperació exprés pensant en l'AlbaACB PHOTO / M. GONZÁLEZ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

No hi ha fre, el calendari del MoraBanc Andorra durant tota la temporada, ha estat de vertigen i les últimes setmanes, ha agafat encara més velocitat. Després de la derrota de dissabte a Burgos, l’equip està obligat a recuperar les bones sensacions que va deixar en la sèrie contra l’Asvel Villeurbanne -sobretot en el partit del Poliesportiu-, si vol tenir alguna opció d’endur-se les semifinals de l’Eurocup. Per a fer-ho li cal retrobar l’optimisme. L’aspecte mental serà clau per mirar trencar el factor pista, que ara per ara és de l’Alba de Berlín. “Som un equip madur, hauria estat molt bé guanyar [a Burgos], però sabem que és igual com vagi un partit. Sempre has d’estar preparat i concentrat per al proper”, subratllava Reggie Upshaw Jr. L’americà va apuntar a la cohesió i la consistència del grup per poder tenir opcions a Alemanya: “Hem d’estar tots en la mateixa línia, tenim una gran oportunitat a Berlín per mirar de treure un partit allà i arribar a Andorra havent guanyat”.

Etiquetes:

Sense dubte, el partit de demà requerirà que tornin a aparèixer els principals canoners del Principat, absents a Burgos. Dylan Ennis i John Shurna, els dos homes més inspirats en atac aquest any, seran imprescindibles. L’equip no pot tornar a caure en l’error de jugar un partit a pocs punts i li caldrà comptar amb diversos protagonistes demà.

A banda del canadenc i l’americà, Andrew Albicy ha de tornar a ser el líder que va conduir l’equip a quallar un Top-16 gairebé perfecte i David Jelínek, ha de mostrar el ritme i la confiança que va exhibir fa molt pocs dies a Lió.

El rebot serà l’altre pal de paller en què els d’Ibon Navarro s’hauran de basar si volen ser competitius. En el duel a Burgos el van perdre de manera clara i fins ara, aquesta era una de les grans virtuts andorranes. A més, van ser capaços de generar molt pocs punts de segona opció, amb tan sols cinc rebots ofensius i només van recuperar tres pilotes.

Una de les veus autoritzades del vestidor, Moussa Diagne, fa una crida als seus companys abans de Berlín: “hem fet el que no ha fet gairebé cap equip, som a les semifinals així que no hem d’estar preocupats. Hem de treballar més i tenir encara més ganes de guanyar”.

La resposta, a partir de demà a les 20.00 hores.

tracking