L'FC Andorra afronta el primer partit definitori

La visita del líder, el Manresa, a Prada de Moles (16.00), ha de servir per estrènyer la zona alta i augmentar les opcions

L'FC Andorra afronta el primer partit definitoriFC ANDORRA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Tot i quedar encara 10 jornades per acabar el campionat, 11 partits per l’FC Andorra, l’equip tricolor té subratllat en vermell el partit d’aquesta tarda a Prada de Moles des de fa molt de temps. El líder, el Manresa, visita el feu encampadà i una victòria andorrana permetria ajustar la classificació pel que fa a la zona noble i augmentaria les opcions d’èxit en retallar distància a un rival directe.

Etiquetes:

El vestidor és conscient de l’oportunitat que es presenta i després del punt sumat al camp del Mollerussa, un triomf davant els manresans faria bo l’empat. “És un partit que pot marcar un abans i un després”, reconeix Rubén Bover. El migcampista, que ahir va ampliar el seu vincle amb el club per tres temporades més, explica que “quan van arribar els entrenadors [Gabri i Jorquera], van dir que els sis primers partits serien molt importants. Aquest és l'últim i és molt important, juguem a casa contra el líder. Tenim l'oportunitat de retallar més punts i acostar-nos a la resta de rivals.”, incideix. En aquest sentit, Bover creu que la dinàmica de l’FC Andorra “afecta els rivals perquè veuen que estem retallant punts”. Ara, la distància amb el Manresa és de 10 punts amb un partit menys i amb el segon lloc, que defensa el Viladecans, la diferència és de 7.

En el capítol de baixes, el tàndem Gabri-Jorquera no podran comptar per segon i últim partit amb un dels pivots, Martí Riverola per sanció.

tracking