Andorra entra en acció a l'Alpine Team Event

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Després de dos dies d’entrenaments i dos de competicions, avui arriba un dels moments més especials d’aquestes finals amb la disputa de l’Alpine Team Event a la pista de l’Àliga del Tarter a partir de les 11.00 hores, una prova de paral·lel en què els països s’enfrontaran entre si. Serà l’única competició de les finals de la Copa del Món que tingui la presència d’esquiadors del Principat.

Etiquetes:

L’equip andorrà, que ahir va realitzar l’últim entrenament a Vallnord-Pal Arinsal abans de la cursa, estarà format per Mimi Gutiérrez, Sissi Hinterreitner, Axel Esteve i Àlex Rius, i s’enfrontarà al Canadà a l’eliminatòria prèvia de vuitens de final. Els tècnics de cada equip trien l’ordre en funció de l’estratègia i els competidors s’enfronten en curses d’un contra un. En cas de passar a l’eliminatòria de quarts de final, Andorra s’enfrontaria a Àustria, la gran favorita per endur-se la victòria. La resta de quarts de final enfrontarà França amb Noruega, Itàlia amb Alemanya, i Suècia contra Suïssa.

El director tècnic de la Federació Andorrana d’Esquí, Carles Visa, va manifestar que “hem de sortir a competir, donar-ho tot i aconseguir el millor resultat possible”, i va afegir “el punt de partida ja el sabem, són molt difícils, som els que estem al darrere i els convidats, però és una disciplina relativament nova i relativament oberta i podem tenir les nostres opcions”. Visa va reconèixer que “l’únic que els demano és que ho lluitin i que no es deixin impressionar per tot el que representa en l’àmbit mediàtic, perquè és agosarat pensar que podem passar una ronda”.

tracking