La Copa del Món escalfa motors

L’Illa Carlemany i la plaça Coprínceps van acollir els actes previs

La Copa del Món escalfa motors

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les finals de la Copa del Món de Grandvalira són a tocar i estan ben a punt per a l’estrena d’aquest dilluns. Els últims actes abans de la posada en marxa oficial es van realitzar ahir a l’Illa Carlemany i la plaça Coprínceps d’Escaldes-Engordany, en una tarda que va començar a donar mostres del caliu que es viurà la setmana que ve a Andorra gràcies a l’arribada dels millors esquiadors del planeta.

Etiquetes:

La jornada va obrir foc amb la disputa de la final del videojoc Ski Race Soldeu, a l’Illa Carlemany. Poc abans de la conclusió d’aquest acte amb la pertinent entrega de premis, a la plaça Coprínceps es va iniciar una batucada a càrrec del conjunt Bricandeira. La desfilada va arribar fins a la plaça de la Rotonda d’Andorra la Vella i posteriorment, va enfilar la tornada, novament a l’Illa Carlemany. Allà es va iniciar l’última de les accions d’aquesta prèvia de les finals de la Copa del Món de Grandvalira, amb l’entrega de premis del concurs d’aparadors C’mon Món.

Entre ahir dissabte i avui, els primers esquiadors que competiran a Andorra han començat a arribar al país. Es tracta dels esportistes que sortiran a escena dimecres i que dilluns i dimarts realitzaran els entrenaments previs a les curses de descens, tant en categoria femenina, com masculina.

A banda de les sessions preparatòries, el dimarts dia 12 a partir de les 19.30 hores, tindrà lloc la cerimònia d’obertura de les finals, que es farà a la pista Avet de Soldeu, el mateix escenari on es realitzaran les proves tècniques.

La Copa del Món escalfa motors

tracking