Quarts de final

Bombonera, et toca

El MoraBanc apel·la al Poliesportiu, on aquesta temporada no ha perdut a l’Eurocup, per superar l’Asvel i forçar el desempat

Bombonera, et toca

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Per molt tòpic que soni, no deixa de ser una realitat, el MoraBanc Andorra té aquesta nit al Poliesportiu (20.45 hores) contra l’Asvel Villeurbanne un partit a vida o mort. Els d’Ibon Navarro han de guanyar per forçar el tercer partit de l’eliminatòria de quarts de final i no dir adeu a la competició europea aquesta temporada, una pressió que no hauria d’afectar l’equip. “Tant de bo ens trobem sovint amb això, però per si de cas tots hem de mirar de gaudir de l’oportunitat històrica per al club i per al país de jugar uns quarts de final d’Eurocup i encara gaudiríem més de poder classificar-nos per a les semifinals”, van ser les paraules de Navarro a la prèvia.

El partit de dimarts a Lió està ben fresc a la retina i al vestidor tenen clar que un dels aspectes claus per guanyar aquesta nit i forçar el desempat és intentar igualar el físic del rival, una de les seves majors virtuts. Ibon Navar­ro reconeix que “serà complicat”, però va explicar que “hem de ser intel·ligents i en especial jugar amb molta més paciència. No podem perdre la disciplina ni el rigor perquè és el que ells volen, hem de jugar amb més pausa i més calma”.

El d’avui és un d’aquells dies marcats en vermell al calendari del vestidor, com va admetre ahir el capità, Oliver Stevic, que va declarar que han treballat “per aquest objectiu els darrers cinc o sis mesos i demà [avui] és un dia molt important per a nosaltres”, a més, va afegir que saben “que serà molt difícil però vam fer moltes coses bones al primer partit i també alguns errors en què hem de millorar”. Pel que fa als aspectes que s’hauran de corregir, el pivot va assegurar que hauran d’estar “amb un nivell alt de concentració per superar els mals moments i hem de jugar també amb l’energia molt alta per poder aconseguir la victòria”.

Però més enllà del que l’equip faci sobre el parquet, els tricolors també s’agafaran al factor Bombonera, i és que el MoraBanc suma un immaculat 8 a 0 aquesta temporada al Poliesportiu a la competició europea. Tothom que ha vingut aquest curs en partit d’Eurocup, fos com fos i es digués com es digués, ha perdut, i no queda una altra que aquesta llista se segueixi allargant i s’hi incorpori l’Asvel Villeurbanne. L’afició serà avui, igual que ho va ser dimarts a Lió, un dels aspectes a tenir en compte, i el tècnic va declarar que “no tinc gaire a demanar-los, espero que vinguin, tinguin ganes d’animar i que els puguem donar una alegria”.

EL CLUB RASTREJA EL MERCAT A LA RECERCA D'UNA INCORPORACIÓ

El MoraBanc Andorra té la intenció de sortir al mercat per suplir David Walker, que estarà dos mesos de baixa a causa d’un esquinç de grau dos a l’acromioclavicular de l’espatlla dreta. Els tricolors no poden fitxar, però, cap jugador d’equips de l’ACB excepte si va ser donat de baixa abans del 28 de febrer. Ibon Navarro no va voler valorar la possible incorporació i va declarar que “ara mateix no parlo de jugadors que no hi són, no tinc el cap per pensar-hi gaire, però evidentment el club hi treballa”.

Bombonera, et toca

tracking