automobilisme

Albert Llovera repetirà al Mundial de ral·licròs 2

Correrà amb l’equip PCR Sport i arrencarà a l’abril a Barcelona

Albert Llovera repetirà al Mundial de ral·licròs 2

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Albert Llovera tornarà a disputar aquesta temporada el Mundial de ral·licròs 2 (RX2), la segona categoria d’aquesta disciplina, a les files de l’equip PCR Sport. El pilot també comptarà amb l’ajuda logística de l’equip Olsbergs MSE. El calendari del campionat estarà format per set curses. La primera serà al Circuit de Barcelona-Catalunya el 27 i 28 d’abril, després hi haurà cinc cites més a Europa i l’última serà el 30 de novembre i 1 de desembre a Sud-àfrica.

Llovera va explicar que es troba “força bé dels dits”, que últimament li havien donat problemes. Sobre els objectius a l’RX2, va manifestar que “m’agradaria entrar a dues o tres semifinals, perquè al final si hi ets és una mica una loteria i pots colar-te a una final”. A més del Mundial, el pilot té previst fer la cursa de Suècia del Campionat Nòrdic, una de les cites més importants en aquesta disciplina.

D’altra banda, Llovera entrarà a formar part de la comissió d’inclusió i discapacitat de la FIA, impulsada pel president, Jean Todt. El dirigent el volia com a president, però al final serà un membre més d’aquesta institució que buscarà ajudar que “tot estigui ben adaptat als circuits”.

tracking