reportatge

A la recerca de l'ascens

El CV Encamp va segellar el cap de setmana passat de manera matemàtica la presència, per segon any consecutiu, a la fase d’ascens a la Superlliga 2.

A la recerca de l'ascens

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Era el primer pas i el primer gran objectiu de la temporada. Una fita que es va assolir dissabte, a casa, en un sofert partit davant el Balàfia Lleida (3-2). La victòria atorgava al CV Encamp la presència a la fase d’ascens a la Superlliga 2, que es disputa el 26, 27 i 28 d’abril. Serà la segona temporada consecutiva que l’equip encampadà es presenta al tram final amb possibilitats de posar la cirereta i, enguany, ho ha aconseguit a falta de tres partits. “Estem molt contents. És un objectiu que ens havíem marcat al principi de temporada i és d’aquelles coses que donen sentit al fet d’acabar entrenaments a les dotze de la nit i haver-se de llevar l’endemà a les set del matí. La il·lusió d’aquest grup és molt gran i ara toca assolir l’ascens a la Superlliga 2.” Són paraules de Xavi Borrego, president i jugador del club encampadà. Ara, un cop assolit el primer objectiu, els de José García aprofitaran els darrers partits que queden per cloure la lliga regular per preparar la fase d’ascens, donar més minuts als menys habituals i, segurament, descarregar les cames i els braços dels homes més importants.

Enguany la fase d’ascens tampoc la podrà acollir el Complex esportiu d’Encamp per la coincidència amb la celebració del TIM Pirineus. “És una llàstima. Al comú i a nosaltres, evidentment, ens interessa molt fer-ho a Encamp, on hem jugat tota la temporada”, indica Borrego. En aquest sentit, afegeix que “potser demanarem que sigui al Pas però també la volen altres ciutats i la Federació Espanyola decidirà la seu per proximitat i suposo que tornarà a ser Madrid un altre cop”. L’any passat, a Pinto, no va tenir final feliç.

tracking