Els Jocs de la il·lusió

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El fòrum de l’Fnac del centre comercial Pyrénées va acollir ahir una presentació molt especial, la de la delegació andorrana que participarà del 14 al 21 de març als Jocs Mundials Special OIympics que es faran a Abu Dhabi. Un total de 20 esportistes (i 11 persones més que completaran l’expedició) que participaran a les competicions de bàsquet, natació, atletisme, judo, petanca i bàdminton.

Els rostres dels esportistes presents a la presentació destil·laven il·lusió, una il·lusió que es contagiava a tothom qui era present a l’acte com la ministra en funcions de Cultura, Joventut i Esports, Olga Gelabert, el secretari d’Estat d’Esports, Jordi Beal, o el president d’Special Olympics Andor­­ra, Àlex Terés. De fet, el crit de guer­ra durant la foto de família no va ser el típic Lluís o patata, sinó que els membres de la delegació cridaven Abu Dhabi.

Tots ells van escoltar atentament el discurs de la ministra Gelabert, que va animar-los a “gaudir del viatge i a passar-ho bé”, tot recordant-los que estaran “pendents de vosaltres perquè representeu Andorra i esperem que pugueu portar moltes medalles”. Posteriorment, va afegir que “la il·lusió que transmeten és tan maca que no vaig dubtar a venir a donar-los suport”. De la seva banda, el president d’Special Olympics Andorra, Àlex Terès, va comentar que “marxen amb una il·lusió impressionant per fer esport, divertir-se, conèixer gent i una altra cultura, relacionar-se i fer noves amistats, i per gaudir del que significa la filosofia Special Olympics”.

tracking