Futbol sala

El CE Sant Julià cau a casa per un gol a l'últim minut

Els lauredians van perdre contra L’Hospitalet tot i avançar-se

El CE Sant Julià cau a casa per un gol a l'últim minut

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El CE Sant Julià va patir una dura derrota ahir, en la visita de l’AECS L’Hospitalet al Centre Esportiu. Els lauredians, que segueixen a la zona tranquil·la de la classificació, van veure com el conjunt català s’enduia els tres punts del Principat, gràcies a un gol de Jose Maria Ciércoles a l’últim minut de partit. Tot i que van arrencar el duel avançant-se en el marcador, amb una diana de Rogerio Da Silva als set minuts, els locals van concedir el gol de l’empat només quatre minuts més tard. Els barcelonins, que havien rebut una bona dosi de confiança van capgirar el resultat abans del quart d’hora. Arturo Barcena firmava el primer dels seus dos gols i obligava als de Jorge Días a remuntar.

Amb el vent en contra, els lauredians van posar-se la granota de feina i van trobar la recompensa novament a les botes del portuguès, que va tornar les taules al matx. Poc després, Jonathan Pérez va donar un nou cop de puny sobre la taula i va tornar la iniciativa al quadre andorrà, que semblava que havia posat la directa cap a la victòria.

Els deu últims minuts, però, van ser un suplici, ja que Arturo Barcena va empatar a tres el xoc i, quan tot indicava que els punts es repartirien, Jose Maria Ciércoles va enviar la pilota al fons de la xarxa per segellar el triomf català.

tracking