23è lloc Mundial

Mireia Gutiérrez aconsegueix la seva millor actuació en eslàlom a un Campionat del Món després d’una gran segona mànega a Suècia en què acaba 15a

23è lloc MundialFAE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Mireia Gutiérrez va aconseguir ahir una meritòria 23a posició a l’eslàlom del Campionat del Món que s’està celebrant a Are, Suècia. Aquesta és la seva millor classificació en eslàlom a un Mundial, i la segona absoluta, només superada pel 19è lloc que va obtenir a la supercombinada de Val d’Isère al Mundial del 2009. L’andorrana va forjar la seva actuació en una gran segona mànega en què va aconseguir el 15è millor temps de totes les participants amb un registre d’1’01”67. Abans, durant la jornada matinal havia fet el 29è millor temps (1’01”70), en total, 2’03”37 a 6”32 del crono que va aconseguir Mikaela Shiffrin, que es va penjar l’or a Suècia. La nord-americana va fer història, ja que va aconseguir la seva quarta victòria consecutiva a l’eslàlom d’un Campionat del Món.

Etiquetes:

Tot i el bon resultat aconseguit, Mimi Gutiérrez va mostrar-se ambiciosa, i va assegurar que “a la primera mànega no he acabat de fer les línies que sé fer i que intento fer últimament, però ha estat un Top-30 que m'ha permès tirar endavant a la segona i trobar millor les meves línies”, i va afegir que “a la segona mànega he fet més el meu esquí, he fet dues errades per intentar agafar línies més directes, i he perdut un pèl de temps”. Com a conclusió, l’esquiadora de la FAE va manifestar que “estic contenta pel resultat, ja que el 23è és el millor que he fet fins ara” i va destacar que “sempre vull més i sóc exigent i ara he de continuar treballant i pensant en les següents cites de la Copa del Món, la Copa d’Europa, i el Team Event de les finals de la Copa del Món de Grandvalira”.

Des de la FAE, el tècnic Roger Vidosa va fer un balanç força similar al de l’esquiadora, i va explicar que “ha fet una primera mànega una mica rodona a nivell de línies, i creiem que hauria pogut retallar un segon més, i a la segona ha sortit molt millor, amb més energia i amb més intensitat”, i va cloure que “el balanç que fem és positiu però una mica agredolç per la primera mànega, que ens hauria pogut situar dintre de les 20 primeres”.

AXEL ESTEVE TANCA avui EL MUNDIAL

El Campionat del Món d’Are posa avui el punt final amb l’eslàlom masculí en què hi haurà Axel Esteve, que ahir va aconseguir finalitzar en sisena posició a l’eslàlom qualificatori que es va celebrar durant la jornada d’ahir. La cursa d’avui arrenca a les 11.00 hores.

A la primera mànega va ser setè, i a la segona va ocupar el 16è lloc amb un temps total d‘1’36”14, a 2”35 del noruec Carl Jonsson, que va dominar totes dues mànegues amb autoritat.

BARTUMEU GABRIEL ACABA NOVÈ AL GEGANT DEL CAMPIONAT D'ITÀLIA JÚNIOR A MONTE PORA

Bartomeu Gabriel va disputar ahir el gegant corresponent al Campionat d’Itàlia júnior que va celebrar-se a l’estació transalpina de Monte Pora, i en què va finalitzar en novena posició de 88 participants. L’esquiador va fer una primera mànega més aviat discreta amb un registre de 48”45, però a la segona de les baixades va aconseguir millorar les seves prestacions i va acabar amb el tercer millor temps de tots els participants amb un crono de 47”77. Finalment, amb la suma de totes dues curses, va aconseguir un temps d’1’36”22, a 2”34 del primer classificat, que va ser l’esquiador local Alessandro Pizio. La segona posició va ser pel també transalpí, Alessandro Pozzi, mentre que tercer va ser l’austríac Noach Hackl.

tracking