El VPC s'imposa al Lézat i manté la seva bona línia

Els andorrans, en un partit no gaire brillant, van assegurar la victòria amb un cop de càstig de Jinashvili a poc del final

El VPC s'imposa al Lézat i manté la seva bona líniaSergi Cano

El primer partit de l’any disputat a l’Estadi Nacional es va saldar amb victòria per al VPC Andorra. En un partit no gaire lluït, els homes de Xepi García i David Karikaixvili van certificar el triomf a falta de pocs minuts per al final i gràcies a un cop de càstig que va transformar Ramash Jinashvili.

La primera part va ser molt igualada i va cloure amb un mínim avantatge per als andorrans (7-6). Un assaig de Thiago Macedo, transformat per Jinashvili i dos cops de càstig del Lézat deixaven aquest parcial a la mitja part. A la segona, el VPC va repuntar i va anotar dos assajos en un sospir, un de Beqa i un altre d’Agustín González, que posava un esperançador 21-6 al marcador. Els andorrans amb aquest avantatge s’han relaxat i Lézat ha aprofitat per estretar el marcador amb un cop de càstig i un assaig de penalitat, que han posat el 21-16 que hi havia abans de la resolució de Jinashvili.

El tècnic del VPC, Xepi García, va reconéixer que “estic content per la victòria però hem fet un dels pitjors partits de la temporada”. L’entrenador de l’equip andorrà va afegir que “davant de rivals de més entitat es farà difícil guanyar jugant així”. El proper partit del VPC serà aquest diumenge a l’Estadi Nacional davant l’US L’Arize, un rival directe per a l’ascens.