ACB LLIGA ENDESA

Objectiu playoff

El MoraBanc visita l’Estudiantes amb els llocs de playoff a tocar i just abans d’una aturada de tres setmanes

Objectiu playoff

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El MoraBanc Andorra torna avui a la Lliga Endesa, a les 12.30 hores, juga per segona vegada aquesta temporada al WiZink Center de Madrid, on el rebrà un Movistar Estudiantes molt diferent del que va visitar el Poliesportiu el dia 29 de desembre.

Els andorrans busquen arribar a l’aturada FIBA posats de ple a la lluita pels llocs de playoff, ara mateix a un partit, i els madrilenys, seguir ratificant-se en una línia de joc i de confiança que els ha permès imposar-se al Madrid, al GBC i al Tenerife després de perdre al Principat. “Han canviat, han sumat victòries de prestigi i és un equip que ha agafat una línia de joc molt alegre, valent i imprevisible en atac”, reconeixia Ibon Navarro. L’equip, que després del xoc d’aquest migdia estarà tres setmanes sense competir oficialment per la disputa de la Copa del Rei i el parèntesi de seleccions, necessita el triomf per afrontar el partit del 3 de març davant el Reial Madrid amb la confiança al màxim.

Coincidint amb l’arribada de l’extricolor Shayne Whittington, els homes que dirigeix Josep Maria Berrocal han trobat en el pivot, Darío Brizuela i Alessandro Gentile, els tres pilars sobre els que se sustenta la major part del seu joc. “Ens plantejaran moltes dificultats. Shayne [Whittington] ha agafat un rol molt important, Brizuela és un dels màxims anotadors de la lliga tot i la seva joventut i Gentile té encara més protagonisme del que tenia quan van venir aquí”, subratllava el tècnic basc.

Malgrat el bon moment dels del Ramiro de Maeztu, el MoraBanc només pot pensar en la victòria a Madrid per no perdre l’estela dels vuit primers i és evident que l’últim precedent i els números a la classificació el fan partir com a favorit, si més no, sobre el paper. A més, tota la plantilla estarà a disposició d’Ibon Navarro, tot i que David Jelínek segueix amb el seu procés d’adaptació després de la lesió al genoll. “No ens hem de confiar però si que hem de tenir confiança. L’equip ha gestionat els moments complicats d’una manera força òptima aquest últim mes i hem de pensar que podem anar a una pista com el WiZink Center i ser sòlids”. Manifestava segur l’entrenador basc.

Qui si que arriba tocat a la cita, és precisament Shayne Whittington, que aquesta setmana ha arrossegat un procés gripal que li ha impedit entrenar-se amb normalitat. Tot i tenir molts números de jugar, el 32 de l’Estudiantes pot arribar minvat de forces al partit d’avui.

DEBUT MATINAL

El d’avui és el primer partit de l’any en horari matinal

El MoraBanc Andorra juga a les 12.30 hores per primer cop aquesta temporada, fet que podria condicionar el rendiment de l’equip per manca de costum, però aquest és un factor que Ibon Navarro creu que els seus homes sabran superar. “És el primer partit que juguem al matí i és una incògnita més, però crec que l’equip arriba bé”. En aquest sentit, cal destacar també, que el duel és l’únic de la jornada 20 que es juga en horari matinal. Tota la resta es van jugar ahir o ho fan aquesta tarda.

Objectiu playoff

tracking