Marc Oliveras finalitza en 44a posició el descens dels mundials a l'estació d'Are

Marc Oliveras finalitza en 44a posició el descens dels mundials a l'estació d'Are

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Marc Oliveras va fer el 44è millor temps a la cursa de descens masculí que es va disputar ahir a l’estació sueca d’Are. L’andorrà va fer un crono d’1’23”16, a 3”16 del guanyador, el noruec Kjetil Jansrud, amb 1’19”98. Oliveras, va reconéixer que es trobava “una mica decebut del resultat final perquè penso que he sortit del portillon amb una altra actitud que per fer el 44è”. L’andorrà va explicar que “he mirat el vídeo després i no veig que hagi fet cap errada greu, així que tocarà analitzar una miqueta més la baixada. Estic content de l’esquí produït però pel que fa al resultat m’ha faltat estar una mica més endavant. Ara a veure les Copes d’Europa que venen”. Oliveras va afegir que “no era evident encarar la carrera, però crec que l’he afrontat d’una manera correcta, amb ganes, però el resultat no m’acaba de convèncer i toca seguir treballant”.

Pel que fa als mundials, l’esquiador andorrà va fer el seu balanç. “En el supergegant vaig sortir bé, el primer és un parcial molt correcte. Després tinc una errada que pago molt car perquè en mig segon perdo dos segons. I després, a la part de baix, estic a 30 centèsimes del millor. Al descens diferent, perquè no he fet tan bon resultat. Haurem de mirar què ha passat”, va lamentar.

D’altra banda ahir es va disputar el gegant FIS de Thyon i Cande Moreno va ser 17a i Sissi Hinterreitner va acabar en 27 a posició.

tracking