L'FC Andorra de Piqué s'estrena a casa

Els tricolors juguen avui a Prada de Moles davant el Sant Ildefons, que arriba amb urgències

L'FC Andorra de Piqué s'estrena a casa

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’FC Andorra s'estrena avui a les 16 hores a Prada de Moles, com a local en el que serà el primer xoc al recinte d’Encamp. Després de quatre partits a domicili, el projecte liderat per Gerard Piqué surt a escena al Principat. El rival d’aquesta tarda és el Sant Ildefons, el primer equip fora dels llocs de descens i que només ha estat capaç de guanyar cinc duels en les vint jornades que fa que va començar la lliga, per tant, arriba amb moltes urgències. Els andorrans, de la seva banda, són setens i juntament amb el Vilanova, són l’únic conjunt que ha disputat un matx menys que la resta dels integrants del grup 2 de primera catalana.

Etiquetes:

L'objectiu dels homes de Gabri Garcia és aconseguir l’ascens aquest mateix curs i ara com ara, són a deu punts del segon lloc, que els donaria accés al play­­off per pujar de categoria. La cita d’aquesta tarda és, sens dubte, una oportunitat d’or per seguir sumant i posar pressió als rivals de la part alta. “Sortim com a favorits, diria que aquest i tots [els partits], però ja hem vist que no és fàcil. Els rivals poden estar més amunt o avall però cap és fàcil i menys en aquesta categoria, on et fan pagar qualsevol errada que puguis tenir”, explicava Ernest Forgas. El davanter tricolor va reconèixer que la plantilla encara viu un cert ambient de canvis, adaptacions i posada a punt: “Som molts i hi ha un procés d’adaptació, però els resultats estan anant bé i esperem que amb el pas del temps, les coses vagin millor.” El golejador també va fer evident que el vestidor tenia moltes ganes d’estrenar-se a casa després de jugar a Almacelles, Viladecans, al camp del Vista Alegre i a Tàrrega. “Ja és hora de jugar a casa, mai havia jugat quatre partits seguits a fora”, destacava Forgas. “Jugar a casa amb el camp nou, on esperem que hi hagi gent, és un repte i veurem com l’equip actua, però el rendiment canvia totalment, no és el mateix que jugar a altres camps, l’equip té ganes de debutar aquí i esperem que vagi bé”.

Malgrat creure que l’equip parteix amb el cartell de favorit, el 9 local espera que el Sant Ildefons “surti amb moltes ganes i ens ho posi difícil des de l’inici”. Si bé és cert que el factor camp és un dels aspectes clau en aquesta categoria “les dimensions, l’alçada etc., tot fa que t'ho coneguis millor i als rivals se’ls poden fer llargs els partits. A mi mateix em va costar acostumar-m’hi”, argumentava.

Un dels futbolistes que podria disputar els primers minuts amb la samarreta de l’FC Andorra és l’exblaugrana Martí Riverola, que ja ha entrenat amb el grup i aportarà un grau de qualitat innegable al mig del camp. L’equip busca un nou triomf que el mantingui en els llocs de privilegi i segueixi fent créixer un projecte que cada dia és un xic més sòlid.

LA PLANTILLA JA ESTÀ TANCADA

Amb la darrera incorporació del mig centre Martí Riverola, la plantilla de l’FC Andorra ja està definitivament tancada. Riverola ha cobert la darrera de les fitxes lliures i el club ja té les 25 permeses a Primera Divisió Catalana, comptant tres porters. En total han estat 12 les cares noves al vestidor tricolor des que es va encetar el nou projecte. La direcció esportiva ha fet una feina acurada amb l’objectiu que els reforços puguin marcar les diferències i ajudin l’FC Andorra a assolir l’únic objectiu d’aquest curs, l’ascens.

tracking