El vestidor

“L'últim quart han olorat la sang”

“L'últim quart han olorat la sang”

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El tècnic del MoraBanc Andorra, Ibon Navarro, va assegurar després de la derrota contra l’Unics Kazan que “hi ha hagut tres partits, amb un primer quart en què l’equip ha estat molt encertat”, i va afegir que “després hem tingut uns minuts en què no hem estat encertats, però hem competit bé, i amb energia hem estat capaços d’igualar la seva capacitat física”.

Pel que fa a la segona meitat, Navarro va explicar que “als dos últims minuts del tercer quart estaven jugant molts bloquejos i molt físics i això els ha donat sis punts gratis al final que ens han fet molt mal”, i va cloure que “l’últim quart han olorat la sang i nosaltres ja estàvem morts i no hem estat capaços de donar cap tipus de resposta”.

Tot i la derrota contundent d’ahir, l’entrenador va assegurar que “als jugadors els he dit que ara no pensin que això és una merda ni que és un desastre perquè hem fet un Top-16 espectacular”, mentre que sobre l’eliminatòria de quarts contra l’Asvel Villeurbanne va declarar que “al setembre no estava ni als nostres millors somnis”, i que “falta molt, però treballarem per arribar el millor possible, tot i que abans tenim dos partits de lliga que també seran molt importants”.

EL VESTIDOR

"Aquesta és una derrota complicada" Boliver stevic. El capità del morabanc, Oliver Stevic, va explicar que “aquesta és una derrota complicada perquè sabíem a què veníem aquí”, però tot i això va afegir que “no podem estar tampoc amb molt males sensacions perquè hem fet un Top-16 increïble”. Sobre el futur, va manifestar que “l’Asvel és un equip increïble, però encara falta molt fins llavors”.

tracking