Ibon Navarro critica les finestres FIBA a dos partits de l'aturada

El tècnic va destacar que 21 dies sense competir poden condicionar l’equip

Ibon Navarro critica les finestres FIBA a dos partits de l'aturada

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

“Els clubs, els equips i els jugadors són els damnificats d’una guerra en què nosaltres no pintem res.” Aquesta és l’opinió que té Ibon Navarro de les finestres FIBA –aturades de seleccions que tenen a l’estament enfrontat amb clubs i competicions–. La propera s’inicia dilluns 18 de febrer, l’endemà d’acabar la Copa del Rei –que es juga del 14 al 17–, i s’allarga fins a final de mes. Això fa que el MoraBanc disputi aquesta setmana els dos últims partits abans d’una aturada maratoniana: avui viatja a Kazan per jugar demà i diumenge ho farà a Madrid contra l’Estudiantes.

Etiquetes:

Des d’aleshores fins al 3 de març no tornarà a competir i aquell dia visitarà el Poliesportiu el Reial Madrid en duel de la lliga ACB. “El que més perjudica això és el treball dels clubs, equips i entrenadors, em sembla malament i és difícil, però no tenim la solució a les nostres mans. Vint-i un dies sense competir és una barbaritat, és inacceptable.”

L’entrenador basc també va admetre que els espectadors són un altre dels danys col·laterals. “Un aficionat de l’Andorra no veurà el seu equip fins d’aquí a un mes, no recordarà ni dels noms dels jugadors.”

Les solucions per afrontar aquest parèntesi no poden passar pel mateix full de ruta que en l’anterior ocasió, quan els del Principat venien d’una gran ratxa i un cop tancada la finestra FIBA van arribar quatre desfetes en cinc partits de lliga que van deixar l’equip sense opcions de ser a la Copa. “El resultat no va ser el que volíem, seria superb pensar que va ser mala sort. Hem d’entrenar i descansar, però l’equip no pot desconnectar.”

tracking