Esquí

Mimi, Oliveras i Esteve participaran al Mundial

La federació tindrà tres representants al Campionat del Món d’esquí alpí que arrenca avui a l’estació sueca d’Are

Mimi, Oliveras i Esteve participaran al MundialAGENCE ZOOM

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La ciutat sueca d’Are acull des d’avui i fins al dia 17 una nova edició del Campionat del Món d’esquí alpí, i la Federació Andorrana d’Esquí (FAE) estarà representada per tres integrants, Mireia Gutiérrez, Marc Oliveras i Àxel Esteve.

El primer a entrar en escena serà Marc Oliveras, que disputarà les proves de velocitat (descens i supergegant). Demà, dijous i divendres disputarà els entrenaments de la modalitat de descens, i la cursa se celebrarà dissabte. A més, dimecres participarà a la prova de supergegant.

Mimi Gutiérrez participarà només a l’eslàlom, així com va fer als Jocs Olímpics de Pyeongchang de l’any passat. La cursa està programada per al dia 16 de febrer. De la seva banda, l’últim integrant de la FAE, Àxel Esteve, disputarà les proves tècniques masculines (gegant i eslàlom), però haurà de prendre part a les qualificatòries i no directament a la cursa del Mundial. En cas que es classifiqui entre els 25 primers d’aquestes mànegues, accedirà a les proves que es faran el 15 de febrer (gegant) i el 17 de febrer (eslàlom).

A més, durant aquest mes de febrer (del 18 al 27) també es disputarà el Mundial júnior d’esquí alpí a Val di Fassa (Itàlia), amb dos representants de la FAE. Cande Moreno disputarà el gegant, supergegant i descens, mentre que Àlex Rius participarà al gegant i a l’eslàlom a Itàlia.

tracking