El vestidor creu estar en el millor moment

La plantilla del MoraBanc reconeix aquest fet i el tècnic, Ibon Navarro, es mostra més prudent

El vestidor creu estar en el millor momentFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La brillant victòria del MoraBanc Andorra dissabte al Poliesportiu davant del Joventut de Badalona (102-89) permet al grup mirar el futur amb molt d’optimisme. El triomf davant la Penya, cimentat en una gran segona part, amplia el bon moment de l’equip a nou victòries consecutives entre Lliga Endesa i Eurocup, quarta a l’ACB, i la desena en els darrers 11 partits. El MoraBanc no perd des del 6 de gener, a Santiago, davant l’Obradoiro. Molt han canviat les coses des d’aquell dia de Reis.

Etiquetes:

Aquests guarismes conviden a pensar que l’equip es troba en el millor moment de la temporada. Un dolç tram de curs que es pot arrodonir dimecres a Kazan amb el lideratge del Top-16 de l’Eurocup en joc. El capità Oliver Stevic no amaga aquesta sensació. “Segur que estem en el millor moment. Ara ens queden dos partits més abans de l’aturada, l’al·licient de l’Eurocup i el compromís davant d’Estudiantes i hem de seguir així”. John Shurna, MVP del partit davant el Joventut, parla en termes semblants i remarca que “segurament estem en el millor moment de la temporada, sí, però hem de donar-li continuïtat i seguir concentrats en els propers partits. De moment, Kazan i Estudiantes”. Prudent i sense llençar les campanes al vol, el tècnic Ibon Navarro no vol cap tipus d’eufòria. “Estem bé, però també ho estàvem al novembre. Tots recordem què ens va passar després de la finestra FIBA i el desembre que vam passar”. Navarro explica que “la propera aturada està a prop i hem d’aprendre i hem d’encertar. Queden dos partits molt importants fora de casa [Kazan i Estudiantes] i l’aturada ens vindrà bé perquè estem en una bona línia”.

Els dies que el MoraBanc Andorra no tindrà activitat s’aprofitaran per “acabar de ficar Jordan i perquè David [Jelinek] es recuperi del tot i per veure si trobem la tecla perquè no es torni a passar el que ens va passar”, insisteix l’entrenador de l’equip andorrà. David Walker, un altre dels homes destacats de l’equip dissabte tampoc amagava el fet que “sí que ens trobem en el millor moment de l’any. Hem guanyat nou partits seguits comptant lliga i Eurocup i el que hem de fer ara és seguir en la mateixa línia”.

“Pot ser el moment més dolç, sí. Per resultats, segur, i ho hem d’aprofitar”, afirma Rafa Luz. El base brasiler afegeix que “estem jugant bé i havíem tingut abans un moment semblant que es va tallar després de l’aturada per seleccions”. El proper repte del conjunt tricolor, la visita al Basket Hall Kazan dimecres vinent amb el lideratge del Top-16 de l’Eurocup en joc. En cas de victòria o de derrota per cinc o menys punts, el MoraBanc accedirà als quarts de final amb el factor pista a favor. I sent al Poliesportiu, és sempre adquirir avantatge.

tracking