Moha Keita, del Peralada, nou reforç

L’extrem, de 19 anys, ha jugat aquesta temporada 14 partits a segona B

Moha Keita, del Peralada, nou reforçFC PERALADA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Mouhamadou Keita és el darrer fitxatge de l’FC Andorra per reforçar la plantilla. El jove futbolista, de dinou anys, prové del Peralada-Girona B, que milita al grup tercer de segona divisió B, i ve a cobrir la plaça que el tàndem tècnic format per Gabri i Jorquera necessitava a la línia d’avantguarda. Keita és un extrem dret potent, ràpid, amb un excel·lent u contra u, que arriba a l’equip tricolor per marcar les diferències. Format a les categories inferiors del Girona FC, aquesta temporada ha jugat catorze partits i ha fet un gol.

Etiquetes:

Amb el fitxatge de Moha Keita, però, la plantilla encara no està tancada. Ara la direcció esportiva treballa per portar un darrer futbolista que sí que posaria el cadenat a la confecció del grup. Un cop resolta la necessitat de l’extrem, el darrer reforç podria ser o bé un mig centre o un central, i arrodonir la plantilla amb les 25 fitxes cobertes. Encara que l’FC Andorra no esperarà, el mercat de fitxatges a primera catalana roman obert fins als tres últims partits de lliga.

D’altra banda, l’equip segueix preparant el compromís de diumenge davant el Tàrrega al Municipal Joan Capdevila. Un partit en què l’equip tricolor necessita els tres punts per no despenjar-se més de l’objectiu. Amb un partit pendent, que es podria jugar el 2 de març, a Prada de Moles davant el Vilanova, l’FC Andorra és ara 8è a la classificació amb 25 punts. La distància és prou àmplia per no permetre’s cap errada. El líder, el Manresa es troba a 17 punts, i el segon, la Montañesa, que ocupa la plaça de play-off, a 12.

tracking