Esquí

Aina Martí guanya el bronze en eslàlom sub-14 del Trofeu Borrufa

L'esquiadora ha estat l'única atleta andorrana en aconseguir un pòdium en la primera jornada de la competició

Aina Martí queda tercera a la prova d'eslàlom sub-14FAE

La jove esquiadora Aina Martí ha guanyat el bronze en la prova d'eslàlom sub-14 del Trofeu Borrufa. L'esquiadora ha estat l'única atleta de l'equip andorrà en aconseguir un pòdium en la primera jornada de la competició. L'atleta Paula Mortés ha quedat en onzena posició en aquesta mateixa categoria. Pel que fa als resultats de la resta de l'equip, Aritz Àlvarez ha quedat en dotzena posició, Aleix Rodríguez 15é i Joel Fonseca 24é, en la categoria sub-16 masculina i Inua Estruga ha aconseguit en quinzena posició en la femenina, de la prova d'eslàlom. La jornada d'avui, però, no ha donat cap nom andorrà entre els trenta primers en la categoria sub-14 i ha registrat tres abandons en la categoria sub-16 masculina i cinc en la femenina, entre les quals destaca Nàdia Bernat, qui va obtenir l'or en la categoria de gegant sub-14 en l'edició anterior del Trofeu Borrufa. L'organització, que va haver de retrassar ahir un dia la celebració de les proves per les inclemències metereològiques, ha anunciat que demà es celebrarà la prova gegant a la Portella del Mig, si les condicions així ho permeten.