El Barça visita Montilivi buscant refer-se de la Copa

El derbi català de la jornada pot tornar els culers al camí del triomf

El Barça visita Montilivi buscant refer-se de la Copa

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El Barça juga aquesta tarda -16.15 hores- amb el Girona a l’estadi de Montilivi, en un matx que hauria de servir als blaugranes per enterrar el mal regust de boca que els va deixar la derrota de la Copa del Rei al camp del Sevilla.

A més, els d’Ernesto Valverde volen mantenir la bona dinàmica a la lliga i posar un xic més de pressió al Reial Madrid, que quan comenci el seu partit, ja sabrà si el conjunt català s’ha endut els tres punts de terres gironines.

Els d’Eusebio Sacristán són a la zona tranquil·la de la classificació de Primera, però enguany només han guanyat cinc partits i la seva producció ofensiva és significativament menor que la del quadre culer: el Girona ha vist porteria en 26 ocasions aquest curs i el Barça ho ha fet, ni més ni menys, que trenta vegades més.

Dos dels altres candidats al títol d’enguany, Sevilla i Atlètic de Madrid, van fer els deures ahir i es van imposar per 5 gols a 0 i 2 gols a 0 al Llevant i al Getafe, respectivament. Aquests marcadors fan que Barça i Madrid arrenquin els seus partits sabent que els matalassers són a només dos punts dels catalans i que els sevillans sumen els mateixos punts que els de Solari.

tracking