Sissi Hinterreitner s'imposa a Soldeu

L’andorrana va ser primera a l’eslàlom FIS amb un temps d’1’34’’59

Sissi Hinterreitner s'imposa a SoldeuFAE

L’esquiadora andorrana Sissi Hinter­reitner va ser la millor de l’eslàlom FIS que es va disputar ahir a la pista Esparver de Soldeu. Després de completar la primera mànega de la prova amb un temps de 47’’04 i el segon millor registre, va millorar les seves prestacions a la segona i definitiva per acabar amb un cronòmetre d’1’34’’59 que li va donar la victòria. Encara en clau andorrana, Laura Arnabat va ser quarta a més de dos segons de Hinterreitner; Clàudia Mijares, cinquena, i Jèssica Núñez, sisena. Xènia Rodríguez, per la seva banda, va acabar la cursa absoluta en dotzè lloc, però aquesta posició li va valer per endur-se el triomf en categoria júnior.

La segona victòria absoluta del dia se la va apuntar el també andorrà Robert Solsona, que a la mateixa pista i amb un temps d’1’33’’76 es va enfilar al graó més alt del podi a l’eslàlom FIS masculí. En aquesta mateixa cursa corria Xavi Cornella, que amb un cinquè lloc a la general va classificar-se com a primer de la categoria júnior. Cornella va arribar a vuitanta-cinc centèsimes de Solsona.

Lluny de les fronteres del Principat, a l’estació italiana de Kronplatz, Axel Esteve i Xavi Salvadores van competir a la Copa d’Europa, en eslàlom gegant. El primer va aconseguir entrar a la segona mànega després d’acabar en el lloc 56 a la inaugural i, amb un temps total de 2’07’’61, va finalitzar 52è de la general. Xavi Salvadores no va poder entrar al segon tram de carrera, ja que només hi accedien els 60 primers.

L’última competició del dia per a la delegació nacional era la Copa d’Europa femenina de velocitat, en què Cande Moreno va ser 43a amb un temps d’1’27’’91, que la va deixar a més de quatre segons de la primera classificada. L’andorrana torna a competir avui en un nou descens a l’estació italiana de Val di Fassa.