Top-16 Eurocup

Albicy marca el ritme del MoraBanc al Top-16

El base francès frega els 26 de valoració en els tres partits, supera el 55% en tirs de 2 i firma un 60% en triples

Albicy marca el ritme del MoraBanc al Top-16Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El MoraBanc Andorra compta els partits per victòries al Top-16 i si una cosa deixa clara aquest tres de tres és que, quan Andrew Albicy funciona, l’equip guanya. El base francès frega els 26 crèdits de valoració i els seus percentatges d’encert són estratosfèrics: gairebé un 56% en tirs de dos punts, un 60% en triples, només a l’abast dels grans tiradors, i pràcticament un 78% en tirs lliures. Tot això ho tradueix en 17,7 punts per enfrontament, als quals afegeix 6 assistències i unes 7 faltes rebudes. El seu millor matx va ser a la pista del Cedevita de Zagreb, en què, amb 37 de valoració, va ser el millor de la jornada a l’Eurocup, gràcies a 22 punts, 8 assistències i 4 recuperacions. A casa davant l’Unics Kazan es va enfilar fins als 21 i va donar 4 passades de cistella. La seva brillant trilogia en aquesta primera volta es va completar ahir amb una nova exhibició: a punt de la doble figura amb 10 punts i 7 assistències per 19 crèdits de valoració.

Al 16 tricolor el segueix de prop un John Shurna que frega els 15 punts i 5 rebots, per valorar 17 en total. L’americà és una autèntica assegurança des del perímetre ja que signa un 54% en triples, que dona a l’equip una arma impagable en una competició en què el poder interior dels rivals obliga els equips a estar molt encertats en aquest capítol si volen sumar triomfs que, tenint en compte que només es juguen sis partit, són vitals.

En una escala paral·lela hi ha Dylan Ennis, que també arriba pràcticament als 15 punts i, a més, hi afegeix 5 rebots. Tractant-se d’un exterior, la xifra significa un coixí excel·lent que permet que els pivots respirin. Precisament a la pintura trobem l’últim protagonista estadístic al Top-16: Moussa Diagne no supera els dobles dígits en cap apartat però valora 13.

De la tercera jornada també cal destacar el triomf d’ahir de l’Unics davant un Cedevita de Zagreb que gairebé es queda sense opcions (105-70).

tracking