El pare de Gerard Piqué dirigirà l'FC Andorra

Seria una mena de director executiu de l’entitat, mentre que Albert Ferré seguiria ocupant el càrrec de president

El pare de Gerard Piqué, Joan, dirigirà l'FC AndorraMarc Basco

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La compra del grup Kosmos, presidit per Gerard Piqué, de l’FC Andorra s’està convertint en un serial, i les últimes informacions publicades ahir pel diari Sport apunten que el pare del jugador de l’FC Barcelona, Joan Piqué, seria l’encarregat de pilotar la nova etapa del club tricolor.

Etiquetes:

Tot i que la nova estructura completa es coneixerà properament un cop Kosmos faci una presentació del projecte al Principat, Joan Piqué es convertirà en una mena de CEO o director executiu de l’entitat, mentre que l’actual president, Albert Ferré, també seguiria ocupant el càrrec actual. Joan Piqué ja coneix la plantilla i la junta directiva de l’FC Andorra, ja que divendres passat va visitar el país amb el seu fill Gerard per mantenir una trobada amb tots els jugadors i els directius del club a l’Hotel Plaza. Tot i que, segons ha pogut saber el Diari, en aquesta reunió el pare del futbolista es va mantenir en segon pla i no hi va intervenir.

A més de la reunió amb la plantilla, Gerard Piqué va aprofitar la visita al Principat per reunir-se amb el cap de Govern, Toni Martí, i amb la ministra de Cultura, Joventut i Esports, Olga Gelabert, i per visitar les instal·lacions esportives de Prada de Moles, a Encamp.

D’altra banda, l’equip està centrat en el proper duel a primera catalana, el tercer seguit a domicili, que serà diumenge a les 12.15 hores contra el Vista Alegre.

tracking