Albert Gómez correrà aquesta temporada amb l'MVK*25-ACA

El ciclista s’incorpora a l’equip després d’estar el curs passat a La Tova-Asesoría Almudévar

Albert Gómez correrà aquesta temporada amb l'MVK*25-ACA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’MVK*25-ACA, l’equip ciclista impulsat pel pilot de MotoGP resident al país Maverick Viñales, enceta el seu segon any de competició i ho farà amb novetats a la plantilla. Fa uns mesos es va saber que Samu Ponce abandonava l’estructura del país per incorporar-se a l’equip japonès amb estructura francesa Interpro Cycling, que milita a la categoria UCI continental.

Etiquetes:

A més de baixes, l’MVK*25-ACA tindrà diverses noves incorporacions, entre les quals la d’Albert Gómez, que tornarà al país. El del Principat feia diversos anys que estava a fora i la temporada passada havia militat a l’equip espanyol La Tova-Asesoría Almudévar. Gómez té 32 anys i està previst que passi a ser un dels homes forts dintre de l’estructura de l’equip per tal d’aconseguir els objectius que s’han marcat.

En declaracions al Diari, Albert Gómez va assegurar que “després d’uns quants anys competint amb equips de fora és un plaer poder tornar a un equip de casa”. A més, va afegir que “és el segon any d’aquest projecte i és important perquè es consolidi i segueixi creixent. Així que vinc a sumar i a intentar que sigui així”.

Gómez no serà l’única incorporació de l’equip de cara a aquest any i de moment hi ha confirmada la presència de cinc nous corredors més, tots ells en la categoria sub-23. Es tracta de Sergi Martín (prové de la base de l’ACA, en què feia BTT), Víctor Yuste (arriba del BTT Biking Point de Roses), Oriol Cardiel (militava al Team Compak), a més de André Moutinho i Guillem Sánchez, que competiran per primer any en aquesta categoria. D’altra banda, seguiran Joel Ponce, Marc Gasa i Jordi Majoral (sub-23) i Òscar Cabanas, Mauro Ezequiel García, Miquel Martínez i Dani Reyes (elit).

tracking