Automoibilisme

La primera cursa de les GSeries corona José Roger

La primera cursa de les GSeries corona José RogerGSERIES

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El circuit d’Andorra-Pas de la Casa va acollir el cap de setmana l’estrena de les Crèdit Andor-rà GSeries 2019. La climatologia va marcar la primera jornada amb la boira, i la poca neu, però l’organització va poder realitzar tot el programa de curses tal com estava previst des d’un primer moment.

Entre les proves disputades dissabte, a la categoria reina el triomf final va ser per a José Roger, que es va acabar imposant per només dos punts (42-40) a Xevi Pons. Roger va dominar la G1 i la Final B, mentre que Pons es va endur la qualificació, la superespecial i va ser tercer a la Final A. El tercer lloc va ser per a Marc Gutiér-rez. També dissabte es va córrer la classe GS2, on Ferran Pujol no va tenir rival i es va endur un triomf contundent amb 50 punts. El segon lloc va ser per a Pol Vila amb 36 punts, i el tercer va ser José Luís Garcia.

Pel que fa a les noves categories d’aquest 2019, Joan Sala va vèncer a la categoria de dues rodes motrius per davant de Josep Bassas, Erwan Le Potier va superar Nil Solans per dos punts entre els carcross, i Yann Le Potier es va adjudicar la cursa de la catgoria side by side.

La següent cita de les Crèdit Andorrà GSeries està prevista pel 26 i 27 de gener.

tracking