El Barça no vol sorpreses contra l'Eibar

Els catalans tanquen la primera volta a casa i el Madrid visita el camp del Betis

El Barça no vol sorpreses contra l'Eibar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’FC Barcelona tanca aquesta tarda la primera volta de la Lliga espanyola contra l’Eibar (18.30 hores, Camp Nou) com a campió d’hivern matemàtic, ja que avantatja en cinc punts l’Atlètic de Madrid, que ocupa el segon lloc.

Els homes d’Ernesto Valverde no volen sorpreses, i el tècnic dels blaugrana va assegurar ahir que “L'Eibar té una identitat molt clara marcada pel seu entrenador. Juguen d'una manera molt convençuda i vindran a pressionar-nos, a que no puguem superar la seva pressió”. A més, durant la roda de premsa prèvia, l’entrenador va parlar de la marxa de Munir, que va traspassat al Sevilla a canvi d’1,05 milions d’euros per l’entitat blaugrana, i va destacar que “està clar que amb la seva sortida i amb la lesió de Rafinha queda un buit”, a més, sobre una possible incorporació va afegir que “el mercat està obert i veurem si es pot incorporar algun jugador”.

De la seva banda, el Reial Madrid té una visita difícil al camp del Betis, que està només una posició darrere del conjunt blanc, a les 20.45 hores. El tècnic madridista, Santiago Solari, va destacar que “tenim un partit complicat com tots els de la lliga, i segur que el Betis intentarà disputar-nos el domini de la pilota a l’encontre d’avui”.

Els blancs aniran en quadre al Villamarín, ja que tenen Bale, Asensio, Kroos, Llorente, Javi Sánchez i Courtois lesionats, i Lucas Vázquez sancionat. A més, Vinicius Jr. és dubte per un procés gripal.

tracking