ACB LLIGA ENDESA

Seguir el camí europeu

El MoraBanc rep el Burgos amb l’objectiu de deixar enrere la irregularitat mostrada a l’ACB

MoraBancFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Encara amb el meritori triomf contra l’Unics Kazan a la retina, el MoraBanc Andorra afronta aquesta nit (20.30 hores, Poliesportiu d’Andorra) un nou duel de la competició domèstica, on els homes d’Ibon Navarro estan mostrant la seva cara més irregular amb un balanç de sis victòries i nou derrotes (quatre d’aquestes a casa).

Al davant hi haurà el San Pablo Burgos, que arribarà al Principat després de perdre el seu jugador més important, Deon Thompson, que ha signat aquesta mateixa setmana pel Zalguiris de Kaunas per disputar l’Eurolliga. Aquesta no ha estat l’única baixa del conjunt castellà, ja que dimecres, el jugador cedit pel Reial Madrid, Dino Radoncic, també va fer les maletes rumb a Múrcia, on signarà per l’UCAM. A canvi, el Burgos va realitzar fa un parell de setmanes dues incorporacions amb Augusto Lima i Vitor Benite. Amb tots aquests canvis, el tècnic del MoraBanc, Ibon Navarro, espera “un equip al qual li han canviat la cara i que ha canviat l’estil, i que la pèrdua de jugadors els farà jugar de manera diferent”.

Tot i quedar-se sense opcions de Copa del Rei la setmana passada a Santiago de Compostel·la, el MoraBanc suma tres victòries en quatre partits en aquest 2019, i l’entrenador basc va comentar que “hem d’estar tranquils i centrar-nos a fer les coses bé, no a mirar les conseqüències que pot tenir fer les coses malament”, i va afegir que “quan ens focalitzem en què hem de fer i fer-ho bé, fem un bon joc i tenim opcions de guanyar, el problema és quan ens centrem en d’altres coses”.

Des del vestidor, el capità Oliver Stevic espera un partit “amb moltes sorpreses pels canvis que ells han tingut, i estic segur que jugaran molt diferent de com ho estaven fent”, a més, el capità va remarcar que “si juguem amb l’energia que vam tenir 35 minuts contra l’Unics, podem esperar un bon partit, si juguem amb l’energia que vam tenir els primers cinc minuts, patirem”.

RAFA LUZ JUGARÀ

El base brasiler Rafa Luz es va perdre el partit del passat dimecres contra l’Unics Kazan per una indisposició, però si no hi ha cap contratemps d’última hora, estarà avui sota les ordres d’Ibon Navarro i podrà jugar contra el Burgos. El tècnic va assegurar ahir que “ha pogut completar un entrenament suau al matí, no creiem que pugui estar al cent per cent, però sí que creiem que ens pugui ajudar”.

PRECEDENTS NEGATIUS

El San Pablo de Burgos disputa enguany la seva segona temporada a la Lliga Endesa després de l’ascens a la màxima categoria al bàsquet espanyol a la temporada 2016-2017. A l’ACB, els dos únics duels que han disputat Burgos i MoraBanc han acabat amb el mateix resultat, amb derrota dels del Principat. Al Poliesportiu el Burgos va guanyar 91-99, i al Coliseum ho va fer per 92-86.

tracking