Automobilisme sobre gel

Arrenquen les Crèdit Andorrà GSeries amb més novetats

Arrenquen les Crèdit Andorrà GSeries amb més novetatsGSERIES

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El circuit d’Andorra-Pas de la Casa acull avui la primera jornada de les Crèdit Andorrà GSeries 2019, que inclouen com a principal novetat l’augment de categories, ja que enguany seran cinc. A més de les GS i GS2, en aquesta edició també hi haurà competició de Car Cross, Side by Side i dos rodes motrius.

Tot i que dijous alguns equips van realitzar una jornada d’entrenaments, l’activitat a la pista al traçat del Port d’Envalira arrencarà ben d’hora (a les 9.00) amb els primers entrenaments lliures de la categoria GS. Cap al migdia es faran les finals d’aquesta categoria, i també de la GS2. Per a la tarda d’avui quedarà tot el programa dels cotxes amb dues rodes motrius, amb els entrenaments lliures, la qualificació i les finals. Demà, en canvi, serà el torn per dues de les noves modalitats de les GSeries, el side by side i el car cross, que viuran el punt àlgid amb la disputa de les finals a partir de les 12.35 hores.

Pel que fa als pilots inscrits, no hi faltaran campions anteriors del certàmen com Marc Gutiérrez, Xevi Pons o Nil Solans, o clàssics de l’automobilisme del Principat com Gerard de la Casa o del polifacètic Albert Llovera.

tracking