“És un triomf important”Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El tècnic del MoraBanc, Ibon Navarro, va mostrar-se satisfet pel triomf contra l’Unics Kazan i va manifestar que “és un triomf important per mantenir-nos a la lluita per classificar-nos”. Tot i el dos de dos en aquest Top-16, l’entrenador basc no va voler fer volar coloms sobre una possible classificació i va destacar que “són dues victòries, però encara queden quatre partits i hem d’anar a Sant Petersburg i a Kazan. Ara gaudirem el poc temps que tenim i ja ho veurem”.

Rafa Luz no va poder jugar ahir i Navarro va explicar que “es trobava malament i amb febre, i gairebé no es podia ni moure”. Precisament aquesta baixa és el que fa explicar, segons el tècnic, el mal inici dels tricolors amb el 0 a 12 encaixat de sortida, ja que va destacar que “aquesta situació ens ha tret de com havíem de sortir al partit, però la part positiva és que hem estat capaços de tornar a entrar al matx”.

Sobre els molts canvis defensius que va fer l’equip amb la zona o els 2 contra 1, el basc va assegurar que “era molt difícil jugar a pèl contra ells perquè tenen molta qualitat, i nosaltres havíem de buscar alguna manera per limitar el seu potencial amb defenses que no acostumen a atacar”.

EL RIVAL

“Ells han jugat amb molta intensitat” DIMITRIS PRIFTIS. L'entrenador del Sant Petersburg, Dimitris Priftis, va començar la roda de premsa felicitant el MoraBanc Andorra pel triomf aconseguit, i va destacar que “nosaltres hem entrat amb molta agressivitat durant els tres primers minuts, però a partir d’aquí ells han jugat amb molta intensitat”. A més, el tècnic grec va assegurar que “m’esperava molt del MoraBanc Andorra i sabia que seria un partit dur, però crec que els hem donat moltes oportunitats fàcils perquè anessin a la línia de tirs lliures”.

tracking