TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

L'FC Barcelona fitxa Todibo per a la temporada vinent

El jove central gal de 19 anys ha jugat enguany 10 partits al Toulouse

L'FC Barcelona fitxa Todibo per a la temporada vinent

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’FC Barcelona va anunciar ahir que Jean-Clair Todibo és el primer fitxatge del club de cara a la temporada 2019-2020. Es tracta d’un jove central francès de 19 anys que actualment milita al Toulouse, de la Ligue 1, amb el qual enguany ha disputat 10 partits, tots com a titular, i ha marcat un gol, el 30 de setembre contra l’Stade Rennais. Nascut a Caiena, a la Guaiana Francesa, es va formar al futbol base de l’FC Les Lilas abans d’incorporar-se al Toulouse el 2016.

Todibo arribarà a l’entitat blaugrana a cost zero, ja que el 30 de juny acaba el contracte amb el club francès. La seva negativa a renovar amb el Toulouse ha fet que l’entitat hagi decidit apartar-lo de la dinàmica de grup i el central no ha entrat a cap convocatòria des del novembre.

Un cop es va conèixer el fitxatge, Todibo va fer un escrit a les xarxes socials en què va destacar que és “molt feliç d’haver firmat amb el Barça” i que “és més que un club i els agraeixo la seva confiança”. A més, el central va escriure que “serà una nova etapa a l’inici de la meva carrera i hi posaré tot de la meva part per aconseguir grans coses”, i va aprofitar per donar les gràcies al Toulouse.

tracking