L'FC Andorra fitxa Nico Ratti per al proper any i mig

El porter va poder tancar ahir la sortida de la UE Sant Julià i reforçarà la plantilla de Gabri Garcia i Albert Jorquera

L'FC Andorra fitxa Nico Ratti per al proper any i migFCA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’FC Andorra ha tancat finalment el seu serial particular a la porteria i ha aconseguit el fitxatge de l’argentí Nico Ratti, que havia militat l’última temporada i mitja a la UE Sant Julià de la Lliga Multisegur Assegurances.

Etiquetes:

Ratti era una petició expressa d’Albert Jorquera, amb qui havia coincidit a la seva etapa al Llagostera, però el conjunt lauredià no va posar facilitats per a la seva sortida. És per això que des de la direcció esportiva dels tricolors es va activar l’operació Pol Ballesté, porter format a la Masia, una operació que va caure dilluns al vespre per algunes desavinences. Finalment, Nico Ratti va poder desvincular-se ahir de la UE Sant Julià i signarà un contracte amb l’FC Andorra per a la propera temporada i mitja, fins al juny del 2020, en la que serà la segona etapa com a tricolor.

Amb Ratti, el nou FC Andorra ja ha realitzat fins a deu incorporacions durant les últimes setmanes des de l’arribada de Rakuten, juntament amb Gerard Piqué, Leo Messi i Cesc Fàbregas a l’accionariat del club. A més del porter argentí, l’entitat ha fitxat Ferrran Tacón, Rubèn Bover, Ernest Forgas, Fede Bessone, Adrià Vilanova, Oriol Dot, Claudi Bové, Joan Cervós i Andrés Jantus.

L’FC Andorra va encetar la nova etapa amb derrota dissabte passat a Almacelles i diumenge tancarà la primera volta amb una visita complicada al Viladecans, que ocupa el tercer lloc a la lliga.

tracking