Ibon Navarro

“Ens han castigat les errades”

“Ens han castigat les errades”Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’entrenador del Bàsquet Club MoraBanc Andorra, Ibon Navar­ro es mostrava visiblement afectat per la derrota. L’equip ho va tenir a tocar i, en un final a cara o creu, la sort no va acompanyar els tricolors. “És un partit que s’ha decidit al final i, malgrat tot, estic content amb el treball defensiu que hem fet. Hi ha hagut coses bones i coses dolentes que ens han penalitzat massa”, va comentar Navarro.

El tècnic vitorià va reconèixer que l’Obradoiro “ens ha castigat molt cada errada que hem tingut i gairebé sempre ens ha respost amb triples”. Navarro va subratllar que l’equip “ha seguit fent el mateix” quan la distància amb els gallecs era de -17 i la llàstima és que “no hem estat capaços de treure’n profit”. No es va mostrar d’acord l’entrenador del conjunt andorrà a l’hora de parlar de reacció dels seus homes. “Els partits són així i són llargs. Més que reacció jo parlaria que l’equip ha mantingut la fe i ha seguit fent el que fèiem”, va insistir. Tot i els aspectes positius, que n’hi va haver, Navarro no amagava la seva decepció. “Ha estat una derrota dura, perquè jugar aquí no és fàcil i hem arribat fins al final amb opcions. Em quedo amb les coses bones que hem fet.”

EL RIVAL

“Per guanyar havíem de fer moltes coses bé” Moncho Fernández. L’ENTRENADOR DEL monbus obradoiro estava molt satisfet per la victòria. “Per guanyar havíem de fer moltes coses bé.” L’entrenador de l’equip gallec va reconèixer que al darrer quart “no hem estat gaire bé i hem tingut tranquil·litat per acabar bé”. No va considerar que l’Obra patís una desconnexió a la segona part. “El MoraBanc és un equip molt físic i van aprofitar les nostres errades per trobar el camí. També és cert que ens han fet pagar car cada errada. Ha estat mèrit d’ells en defensa i falta nostra d’encert.”

tracking