El Barça cobra 42 milions per Paulinho

Havien de ser 50 però els 8 restants serien de fitxa, segons ‘La Vanguardia’

El Barça cobra 42 milions per PaulinhoMIGUEL RUIZ / FCB

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’estiu del 2017 l’FC Barcelona va fitxar Paulinho al Guangzhou Evergrande de la lliga xinesa per 40 milions d’euros. L’operació ja va crear enrenou aleshores, perquè es va produir amb la marxa del seu compatriota Neymar a la memòria de tots els aficionats, i suposava l’arribada d’un futbolista molt poc contrastat a Europa i que teòricament no responia a les característiques d’un migcampista per al Barça.

El seu rendiment al terreny de joc, la seva entrega i l’efectivitat de cara al gol el van allunyar ben aviat de totes les crítiques i el van anar convertint en una peça prou apreciada, tenint en compte l’inici que havia tingut a Barcelona, però quan les aigües ja baixaven tranquil·les el club va fer oficial un nou moviment al voltant del brasiler que va ressuscitar tots els interrogants, aquest cop situats exclusivament sobre els despatxos del Camp Nou.

Només un any després de comprar-lo, el Barça el venia al mateix club per 50 milions d’euros, d’aquesta manera, en guanyava 10 i se n’estalviava 8 en concepte de sou. Doncs bé, el desenllaç del serial sembla que va arribar dimecres passat, quan el Guangzhou Evergrande va realitzar una transferència de 42 milions d’euros a l’entitat catalana, segons va informar La Vanguardia, que també va explicar que els vuit milions que restarien correspondrien precisament a la fitxa del jugador. Amb tot, cal destacar que la seva és la tercera venda més cara del Barça per darrere de la de Neymar al PSG i el portuguès Luis Figo al Reial Madrid l’any 2000.

tracking