El Reial Madrid apallissa el Baskonia (74-91)

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El Reial Madrid va escombrar de la pista el Baskonia per 74 a 91 al partit de la jornada d’ahir a la Lliga ACB disputat al pavelló Fernando Buesa Arena. El conjunt blanc no va donar ni una opció als bascos, i al final del primer quart ja vencia per 12 a 26, mentre que al descans el resultat era de 35 a 47.

A la segona meitat, els de Pablo Laso van arribar a tenir 26 punts de marge, i l’embranzida final del Baskonia va deixar la diferència en 15 punts. Trey Thompkins va ser el màxim anotador dels blancs amb 19 punts, i Campazzo i Tavares van aconseguir dobles figures amb 15 punts i 10 assistències, i amb 14 punts i 10 rebots, respectivament.

A la lluita per la Copa del Rei, el Divina Seguros Joventut va fer un pas de gegant per ser a la cita de Madrid després de superar a domicili l’UCAM de Múrcia per 73 a 78. Marko Todorovic amb 21 punts, 6 rebots i 25 de valoració va ser el jugador més destacat de la Penya.

També ahir, el San Pablo de Burgos va fer més gran la ferida de l’Herbalife Gran Canària amb el 74 a 81 sobre el parquet del Gran Canària Arena. El conjunt de Las Palmas té només una victòria de marge respecte a les dues places de descens.

A l’últim matx de la jornada disputat al Fernando Martín, el Breogán va vèncer el Montakit Fuenlabrada per 95 a 98 després de dues pròrrogues.

tracking