Mireia Gutiérrez es queda a tocar del Top-30 a la cursa del retorn

Va finalitzar en la 33a posició la primera mànega de la Copa del Món d’eslàlom de Semmering

Mireia Gutiérrez es queda a tocar del Top-30 a la cursa del retornHans Bezard / Agence Zoom

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Mireia Gutiérrez va tornar ahir a la competició després de la fractura que va patir al primer metacarpià de la mà esquerra i que va fer que passés pel quiròfan, i ho va fer ben a tocar de l’objectiu d’aquesta temporada, entrar al Top-30 a la Copa del Món. A la cita d’ahir a Sammering (Àustria), l’esquiadora de la FAE va finalitzar la primera mànega en 33a posició i va quedar a només 0”59 d’entrar entre les 30 millors classificades i accedir a la segona mànega de la Copa del Món.

Etiquetes:

El millor temps a la primera mànega va ser per a la nord-americana Mikaela Shirffrin, seguida per Petra Vlhova i Frida Handsdotter. A la segona mànega, Shirffrin va ser cinquena, però es va acabar enduent el triomf a Semmering amb el millor temps global, amb un crono d’1’42”99. El segon lloc va ser per a Petra Vlhova (1’43”28) i la tercera plaça se la va adjudicar Wendy Holdener (1’43”37). Amb el triomf d’ahir, Mikaela Shiffrin va aconseguir entrar a la història, ja que va convertir-se en la dona amb més victòries a la disciplina d’eslàlom a la Copa del Món (36), superant la mítica marca de Marlies Schild. A més, Shiffrin segueix encapçalant la general de la Copa del Món.

Després de la cursa, el tècnic de la FAE, Roger Vidosa, va assegurar que “la part positiva és que el dit no li ha impedit fer el seu esquí i amb això podem dir que està bé”, i va afegir que “la part negativa és que a la cursa no ha sortit ben equilibrada i ha anat a remolc del traçat”. Per últim, l’entrenador va destacar que “la neu es marcava una mica i per això hi ha hagut tantes esquiadores que no han acabat, i precisament per això era una oportunitat per estar entre les primeres”.

DUES CURSES EN TRES DIES

La Copa del Món d’eslàlom no torna fins al 2019, quan Mimi Gutiérrez i la resta de competidores afrontaran dues curses en només tres dies. La primera serà el 5 de gener a Zagreb (Croàcia) i la segona, el dia 8 a Flachau (Àustria).

tracking