L'FC Andorra celebra avui una assemblea que pot canviar el club

Els socis hauran d’aprovar la proposta de compra del grup Kosmos de Gerard Piqué

L'FC Andorra celebra avui una assemblea que pot canviar el clubFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’FC Andorra té aquest matí una cita amb la història, ja que els socis de l’entitat (uns 280) estan convocats a una assemblea general extraordinària per aprovar la venda del club al grup Kosmos, liderat pel futbolista de l’FC Barcelona Gerard Piqué. L’assemblea està convocada a les 9.00 hores en primera convocatòria i a les 10.00 hores en segona, a l’Art Hotel d’Andorra la Vella.

Etiquetes:

El primer punt de l’ordre del dia serà la situació financera de l’FC Andorra, que actualment té un deute de 200.000 euros, i que Kosmos eixugarà un cop entri al club. Els punts més importants són el segon i tercer, la “presentació i ratificació de l’acord signat entre l’FC Andorra i un tercer inversor”, i la “proposta i votació de creació d’una societat anònima amb objecte esportiu”, la nova figura jurídica per als primers equips dels clubs del país que competeixen a fora, i que està sota l’empara de la nova Llei de l’Esport, que va aprovar el Consell General el 20 de desembre.

En cas que les votacions siguin positives, els següents punts a discutir seran la “transmissió d’actius i passiu a la societat anònima d’objecte esportiu” i la “transmissió de les accions de la societat anònima d’objecte esportiu al tercer inversor”. Per últim, els socis debatran sobre l’“atorgament de facultats als membres de la junta directiva per tal que puguin executar els acords presos” i el clàssic punt de precs i preguntes.

En cas que s’acabi aprovant la venda de l’Andorra, la intenció del grup Kosmos és explicar l’operació i presentar els nous tècnics, Gabri Garcia i Albert Jorquera, el 3 de gener.

tracking