Jerome Jordan serà el substitut de Whittington

L’actual jugador del Cafés Candelas Breogán, amb contracte fins dilluns vinent, s’incorporarà al gener al MoraBanc Andorra

Jordan per Whittington

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Jornada de moviments al joc interior del MoraBanc Andorra. Shayne Whittington, una de les apostes dels tricolors de l’estiu passat, ja no és jugador del conjunt del Principat i va fer les maletes cap a Madrid, on va signar ahir fins a final de temporada amb el Movistar Estudiantes, proper rival del MoraBanc dissabte al Poliesportiu. Segons ha pogut saber el Diari, el seu substitut serà Jerome Jordan, amb contracte fins al 31 de desembre al Cafés Candelas Breogán, i que ja ha manifestat la seva intenció de no renovar el vincle amb els gallecs. L’acord perquè el pivot jamaicà s’incorpori a l’entitat del Principat és gairebé total, i l’únic que falta es tancar alguns serrells de l’operació i que finalitzi la relació contractual amb el club de Lugo.

Etiquetes:

El director general del MoraBanc Andorra, Francesc Solana, va confirmar que “Jordan és un dels noms que estem pensant” i va afegir que “acaba contracte el dia 31 amb el seu equip, i té el perfil que busquem, que ens ajudi en el rebot, que sigui gran, que jugui al pal baix i ell reuneix totes aquestes coses”. Jordan arribarà abans del 2 de gener, dia del debut dels tricolors al Top-16 de l’Eurocup contra el Cedevita de Zagreb, ja que, si no, no se’l podria inscriure a la competició continental fins a la quarta jornada de la lligueta. Abans del Breogán havia tingut experiència ACB al Joventut i al Sevilla.

WHITTINGTON VOLIA MARXAR

Els rumors de la marxa de Whittington venen de lluny, tot i que fins i tot el mateix jugador els va desmentir dimarts passat després del triomf contra el Mònaco, quan va assegurar que “no hi ha res de cert, jo estic aquí quan l’entrenador em necessiti i si soc a la banqueta seré el primer d’animar”. Les molèsties a l’abductor a Lugo dissabte passat van fer que no jugués contra el Breogán i van encendre encara més les alarmes, fins que ahir al matí el club va fer un comunicat anunciant l’acord de rescissió del contracte que unia totes dues parts. Només uns minuts més tard, l’Estudiantes, el rival del MoraBanc dissabte, ja va fer oficial l’arribada del pivot a les files dels madrilenys fins a l’acabament de la present temporada.

El director general del MoraBanc Andorra, Francesc Solana, va manifestar ahir a la tarda que “ja feia setmanes que no estava a gust i volia marxar. No es veia complert el que ell pensava, o el club no complia les expectatives que ell tenia quan va venir”, i va afegir que “el seu rendiment tot­hom l’ha vist i li ha canviat el rol que tenia assignat des del principi”. A més, va deixar clar que va ser Whittington qui va voler marxar, i va declarar que “el que va fer que es desencadenés tot van ser les seves ganes de sortir i de no voler estar amb nosaltres”.

L’últim episodi amb Whittington va ser a Lugo, on “dissabte no va voler jugar”, segons va explicar Francesc Solana, que va ampliar com s’havia produït aquesta situació: “Ell ens va dir que tenia una lesió a l’abductor i no va voler arriscar-se a jugar perquè deia que tenia dolor. En arribar a Andorra se li van fer proves i vam veure que no tenia cap lesió important, i va ser una nota més d’un jugador que no volia estar aquí amb nosaltres.”

Coses del destí, el proper rival del MoraBanc Andorra és el Movistar Estudiantes dissabte al Poliesportiu (20.30 hores), i des del club estan intentant que Whittington no disputi aquest partit.

Jordan per Whittington

tracking