El Liverpool és més líder i el City cau a la tercera posició

Els ‘reds’ avantatgen en sis punts el Tottenham, que ara és segon

La Premier League va celebrar ahir el tradicional Boxing Day, que va deixar el Liverpool encara més líder de la lliga, el Tottenham com a segon classificat i el Manchester City caient al tercer lloc.

El conjunt red va golejar a casa el Newcastle 4 a 0, tot i que el partit no va estar sentenciat fins al tram final. Lovren va avançar el Liverpool als 11 minuts, i Salah va fer el 2 a 0 de penal just a la represa. Shaquiri i Fabino van tancar la golejada als deu últims minuts. Els de Klopp tenen ara sis punts de marge respecte al segon classificat, que ara és el Tottenham després de derrotar 5 a 0 el Bournemouth amb dianes d’Erikssen, Son (2), Lucas i Kane. Els de Pochetino van aprofitar la derrota del Manchester City 2 a 1 al camp del Leicester. Silva va avançar els de Pep Guardiola, però Albrighton i Pereira van remuntar.

Ahir també es va jugar a Itàlia, on la Juventus es manté com a líder tot i empatar 2 a 2 al camp de l’Atalanta. A més, el Milan va empatar 0 a 0 contra el Frosinone.