Surf de neu

Bones sensacions en l'inici de temporada

Després d’un any que ha estat complicat, Lluís Marín i Maeva Estévez es mostren satisfets

Bones sensacions en l'inici de temporadaARXIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Després d’una temporada 2017-2018 complicada a causa de les lesions, l’equip de surf de neu de la Federació Andorrana d’Esquí, format per Lluís Marín i Maeva Estévez, està recuperant a poc a poc les sensacions en el retorn a la competició. De fet, a la presentació de la temporada que es va realitzar fa poc més d’un mes a la seu de MoraBanc (el 14 de novembre) tots dos van coincidir que el principal objectiu era tornar a trobar-se còmodes sobre la taula.

Amb la primera part de temporada feta, tant Marín com Estévez han aprofitat per fer un petit balanç d’aquests mesos. Lluís Marín va trigar més del previst a debutar a la Copa del Món després que s’hagués de cancel·lar la primera cita de l’any. La setmana passada va tenir doble cursa a Cervina (Itàlia), on va aconseguir un 35è i un 24è lloc. El surfista de neu va explicar que “les sensacions són molt bones, he trobat coses positives, però els resultats han estat pèssims”, i va afegir que ha tornat “a gaudir i sé que puc tornar a ser ràpid i que simplement estava anant per un camí que no era el correcte”. Per últim, va cloure que esperen “que la ratxa de mala sort es trenqui d’una vegada i els resultats surtin”.

Marín tindrà ara una petita aturada pel que fa a les curses, ja que no competirà fins al 31 de gener al Mundial de Park City (Estats Units). L’equip té previst marxar cap a Amèrica el 12 o 13 de gener, i el rider va explicar que abans aprofitarà per “intentar arreglar els problemes que estic tenint amb el material, que són molt importants, perquè anem tard a aquesta època de l’any, i entrenaré aquí, a Andorra”.

També es va mostrar satisfeta Maeva Estévez, que després d’estar gairebé un any aturada per una lesió ha tornat a les pistes aquestes setmanes. La surfista de neu va explicar que “per fi he tornat a la neu, a competir, i estic molt feliç i supercontenta pel retorn”, i va afegir que “els resultats no acaben de demostrar l’snowboard que estava fent perquè estava surfejant molt bé”.

La jove surfista de neu té previst disputar una Copa d’Europa el 12 de gener i es mostra confiada de ser al febrer a la Copa del Món de Felberg: “Espero estar al cent per cent, que hi estic molt a prop, i donar-ho tot allà.” On no es veu Maeva Estévez és al Mundial de final de gener, i va reconèixer que “el genoll està molt bé però em falta molt rodatge perquè he estat un any parada i tot just he fet dues curses FIS, i no em veig en un circuit d’un Mundial, que no és igual que en una FIS o Copa d’Europa”.

tracking