L'Enfaf CCA segueix amb bona dinàmica i empata contra el Mercantil

L’Enfaf CCA va tancar l’any amb un empat a dos a casa contra el Mercantil en un partit que es va decidir abans del descans. En només 16 minuts de diferència es van marcar els quatre gols que es van veure sobre la gespa de la Borda Mateu.

Al minut 26 de la primera meitat, Abigail Iglesias va aprofitar una passada a l’espai per superar Ainhoa Fernández i situar el 0 a 1 al marcador. Van reaccionar bé les noies de José Antonio Martín, que van aconseguir capgirar el partit gairebé en un tres i no res.

Primer Míriam Tizón va rematar des de la frontal de l’àrea petita una centrada d’Èrica Gonçalves al minut 32, i sis minuts més tard va ser Gonçalves qui va marcar. Va robar una pilota pressionant la sortida defensiva del Mercantil i va superar la portera amb una magnífica definició de vaselina. Però l’alegria va durar ben poc a l’Enfaf CCA, ja que al minut 42 Raquel Ramos va marcar de falta des de quasi el mig del camp després que li rellisqués la pilota de les mans a Ainhoa.

El marcador no es va tornar a moure i tots dos equips es van repartir els punts.