Dusautoir i Rullan s'enduen la Vertical nocturna de Grandvalira

Més de 70 persones van participar a la cursa solidària, que recaptava fons per a Autea i Atida

Dusautoir i Rullan s'enduen la Vertical nocturna de GrandvaliraCARLO FERRARI

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Park Piolets Copa d’Andorra d’esquí de muntanya va celebrar dissabte al vespre la segona cita de la temporada amb la disputa de la Vertical nocturna de Grandvalira, en què es van imposar Sophie Dusautoir i Pere Rullán.

Etiquetes:

Més de 70 persones van participar en una cita que tenia finalitats solidàries, ja que tot el que es recaptava anava destinat a Autea i Atida. La cursa comptava amb dos recorreguts diferents, un de 5 quilòmetres amb 757 metres de desnivell per als esquiadors júniors i sèniors, que sortia des del Tarter i acabava a la pista Àliga, i un altre de 351 metres de desnivell en 1,5 quilòmetres per als participants infantils i cadets.

En la categoria sènior femenina es va repetir el podi de la primera cursa de la Copa d’Andorra, la Cronoescalada nocturna del Pas de la Casa. Sophie Dusautoir es va imposar amb contundència amb un temps de 43’49”090, amb gairebé set minuts de marge respecte a Queralt Riba i Imma Par­rilla. Pel que fa a la categoria masculina, el català de la Molina Club d’Esports Pere Rutllan també va repetir triomf respecte a la primera prova amb un crono de 35’50”828. El segon lloc va ser per a Ferran Teixidó a gairebé un minut i l’última de les places de podi va ser per a David Albós.

Pel que fa a les categories de base, Àlex Trinquier va guanyar la prova júnior masculina per davant de Remi Garcia i Marcel Prat, mentre que Andrea Sinfreu va ser l’única inscrita a la cursa júnior femenina. En categoria cadet, Oriol Olm va vèncer en homes després d’imposar-se a Pere Boltas i David Rogé. Pel que fa a la prova cadet femenina, Emma Cristina va ser l’única participant.

La propera prova de la Park Piolets Copa d’Andorra d’esquí de muntanya serà el 31 de desembre, quan es disputi la Vertical de les Tres Fronteres Dynafit / Grandvalira.

tracking