L'FC Andorra tanca el 2018 amb victòria (2-0)

Els futurs entrenadors, Gabri Garcia i Albert Jorquera, van veure el triomf a la Borda Mateu

L'FC Andorra tanca el 2018 amb victòria (2-0)Xavier Pujol

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’FC Andorra va vèncer ahir el Balaguer per 2 a 0 a la Borda Mateu en l’últim partit d’aquest any i també, si no hi ha un canvi d’última hora, en l’últim duel d’aquest cicle abans que es faci efectiva la compra del club per part del grup Kosmos, propietat del central de l’FC Barcelona Gerard Piqué. De fet, entre els espectadors que van veure el matx ahir al centre d’entrenament de la FAF hi havia Gabri Garcia i Albert Jorquera, el futur primer i segon entrenador de l’equip un cop es faci efectiva la compra.

Etiquetes:

El partit d’ahir va tenir poques complicacions per als tricolors, que van dominar d’inici a fi el Balaguer, que és el cuer del grup. Rubén Bover va obrir el marcador amb un autèntic golàs al minut 23 de joc, després d’engaltar un xut des de la frontal de l’àrea i sense deixar caure la pilota després d’un refús de la defensa lleidatana a la sortida d’un córner. L’FC Andorra seguia portant la iniciativa i va estar a punt d’ampliar la diferència al marcador gràcies a dues accions de Ferran Tacón, una en una falta que va sortir fregant l’escaire, i una altra amb un xut llunyà que va sortir més desviat. No va ser fins al tram final de la primera meitat que el Balaguer va tenir les seves ocasions, però tant a la sortida d’un córner, com en un u contra u de Pau, Víctor Silverio va fer dues bones intervencions per evitar el gol de l’empat.

A la represa el Balaguer va fer un pas endavant i va generar més ocasions de gol que durant la primera meitat com, per exemple, una bona rematada de Dodoo que va atrapar Silverio. L’FC Andorra, de la seva banda, buscava el perill a pilota aturada, però la falta de Rubén Bover va sortir a fora per ben poc.

El partit es va anar escalfant després d’una acció a l’àrea tricolor en què els visitants van reclamar penal, i d’una dura entrada de Nil sobre Èric de Pablos que li va suposar la vermella directa quatre minuts després d’entrar sobre el terreny de joc. Emili Garcia va marcar al 85 el 2 a 0 que donava tranquil·litat, però no va pujar al marcador perquè l’àrbitre va veure fora de joc, i la diana de la sentència va acabar arribant al 89 gràcies a Ludo, que tornava després d’una lesió, i va batre Alfred, després d’un u contra u.

Després del matx, Rubén Bover va assegurar que “el més important són els tres punts perquè els necessitàvem”, i va afegir que “hem fet un partit molt seriós, amb la porteria a zero, i hem aconseguit guanyar”.

L’FC Andorra tanca l’any amb 21 punts en 15 partits i el proper matx serà el 5 de gener contra l’Almacelles en un dels duels ajornats pels compromisos de la selecció nacional. Però la propera gran cita per als tricolors serà dissabte vinent en l’assemblea de socis, en què s’haurà d’aprovar la conversió de l’entitat en una societat anònima i la venda del club al grup Kosmos.

tracking