“Ens falta consistència”Xavier Pujol

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

“A l’equip no li ha faltat intensitat ni esforç, però li ha faltat concentració i sobretot ens falta consistència en aquelles coses que fem bé.” Aquestes eren les paraules d’Ibon Navarro a la sala de premsa ahir després de la tercera der­rota consecutiva del seu equip a la lliga.

“El Breogán ens ha castigat i ha sabut trobar llançaments que nos­altres hem tingut però sense qualitat, molts eren sobre bot i això ha repercutit en els percentatges d’encert”, afegia el basc. Tot i l’evident preocupació per la mala dinàmica dels seus homes, l’entrenador tricolor creu que ahir el conjunt que dirigeix va fer un pas endavant pel que fa a solidesa, a circulació de pilota en certs moments i fins i tot podríem dir que en el control del rebot, però no n’hi va haver prou. Tot i extreure’n alguna conclusió positiva, no va amagar que “en els moments claus ens ha faltat jugar en equip, hem deixat de passar-nos la pilota i hem intentat anotar la cistella que ens posés per davant per tenir el titular del diari del dia següent, aquí ens hem equivocat i el Breogán ha estat molt bé per castigar-nos”.

En clau futura va assegurar que “toca analitzar i treballar per fer les coses bé”.

EL RIVAL

“La nostra defensa ens ha ajudat molt” Natxo Lezkano. L’ENTRENADOR DEL cafés candelas breogán va explicar després del partit que una de les claus del triomf del seu equip va ser que les alternatives defensives que va plantejar van ajudar molt els seus: “La defensa i les alternatives que hem plantejat han estat clau perquè ells no es trobessin còmodes en atac, ens ha ajudat quan han apujat el nivell físic.” Amb el resultat d’ahir ell i el seu equip sumen la segona victòria consecutiva a la lliga i com a locals, l’assignatura pendent, fora de casa “arribarà”, deia Lezkano.

tracking