El Barça incorpora Jeison Murillo

El central ha costat 2 milions d’euros i té una opció de compra de 25 milions

El Barça incorpora Jeison Murillo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El FC Barcelona s’ha vist obligat a reaccionar amb urgència davant de la plaga de lesions que afecta l’eix de la defensa blaugrana. Un cop confirmada la baixa del belga Vermaelen i tenint en compte que el genoll de Samuel Umtiti presenta, a dia d’avui, molts més dubtes que certeses, Ernesto Valverde necessita solucions immediates i la directiva ja fa dies que rastrejava el mercat per tal de donar-n’hi.

El nom escollit per reforçar la posició de central és el de Jeison Murillo, jugador del València que arriba cedit fins a final de curs i que ha costat dos milions d’euros. El colombià, a més, ve amb una opció de compra que, en cas d’executar-se, obligaria el Barça a dipositar a les arques valencianes 25 milions més a l’estiu. El rendiment del jugador, l’estat físic dels defenses blaugranes i les pretencions de l’entitat en la finestra estival marcaran una decisió que a hores d’ara està totalment en l’aire. L’arribada de Murillo es va fer oficial durant el matí d’ahir i a la tarda es va sotmetre a la revisió mèdica que va confirmar que es troba en condicions. El seu debut, per tant, es podria produir demà al Camp Nou en el partit que els culers juguen davant el Celta.

El nou central del Barça ha passat per diversos clubs del futbol espanyol com són el Granada, el Las Palmas, on era un dels fixes i en l’àmbit internacional va militar a l’Inter de Milà. L’estiu del 2017 va arribar a València cedit pel club neroazzurro, i un any més tard, el conjunt ché, se’l va quedar en propietat per valor de dotze milions d’euros.

tracking