Reportatge

Sempre solidaris

La 5a edició de la trobada solidària va tornar a ser una gran festa de l’esport. El Prat Gran va acollir dos partits de bàsquet amb personalitats, esportistes, polítics i la plantilla del MoraBanc Andorra

Un partit per millorar l'educació inclusiva pels nens discapacitats al Bhutan
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una tarda de somriures, de no amagar les ganes de passar-s’ho bé i de donar suport a una causa solidària. La cinquena edició del Champions for Unicef va tenir com a escenari el pavelló del Prat Gran d’Escaldes-Engordany i va reunir esportistes del país, polítics, personalitats i a la primera plantilla del MoraBanc Andorra per aportar el seu granet de sorra. Una festa de l’esport que va aconseguir més diners destinats a la millora de l’educació inclusiva per als discapacitats del Bhutan, a l’Àsia.

Aquest esdeveniment ja és “una iniciativa consolidada i on cada any la gent que hi participa ho fa amb molta il·lusió”, segons paraules del director general del MoraBanc Andorra, Francesc Solana. Un altre dels integrants del partit vintage, el primer que es va disputar, va ser el ministre de Finances, Jordi Cinca. En el seu cas “se m’han ajuntat tres motius: el bàsquet, una de les meves passions, una causa solidària, com és ajudar a Unicef que fa una tasca molt important a Andorra i el poder passar una bona estona. Un dia fantàstic.” En termes semblants s’expressava l’amfitriona, Trini Marín , cònsol major d’Escaldes-Engordany. “És una causa molt bonica i ens ho estem passant molt bé. Estem a prop del Nadal i és molt maco poder participar en iniciatives d’aquest tipus”. Marín va formar part de l’equip Punakha juntament amb Koldo, Gorka Aixàs, Carles Flinch, Olga Gelabert, Jordi Gallardo o el cònsol major d’Encamp, Jordi Torres, entre d’altres. El seu rival, els Damphu, amb Marc Calvet, Francesc Solana, Jordi Cinca, Marc Pantebre o Josep Marticella. Empat a 38 i més d’un va demostrar que és competitiu fins i tot en situacions desenfadades. Posteriorment, el plat fort, l’equip Samtse amb el Trongsa, on els jugadors del MoraBanc es van enfrontar entre ells, reforçats per esportistes del país.

Sempre solidaris

tracking