Messi rep a Barcelona la seva cinquena Bota d'Or

Va tancar el curs passat amb 34 gols en 36 partits de lliga

Messi rep a Barcelona la seva cinquena Bota d'OrFCB

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Leo Messi va rebre ahir a Barcelona la Bota d’Or que l’acredita com a màxim golejador a Europa de la temporada 2017-2018. El davanter argentí de l’FC Barcelona va aconseguir 34 gols en 36 partits de lliga, més que cap altre jugador arreu d’Europa. La d’ahir és la cinquena Bota d’Or que Messi aconsegueix a la seva carrera –i segona consecutiva–, i supera així a Cristiano Ronaldo que, amb quatre guardons, és el segon jugador que l’ha guanyat més cops.

L’acte de lliurament del trofeu es va fer a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm de la ciutat comtal, i Leo Messi va manifestar que “ni de molt menys m’esperava tot això, el meu somni era ser professional i poder triomfar al món del futbol”. A més, l’argentí va afegir que “soc al millor equip del món, tinc al costat els millors del món a les seves posicions, i això fa que tot sigui més fàcil i que pugui aconseguir aquests premis”.

Messi va estar acompanyat pel president del Barça, Josep Maria Bartomeu, i per alguns jugadors com Sergio Busquets o Sergi Roberto. L’argentí va aprofitar l’acte per parlar del rival a la Champions, el Lió, i va assegurar que “pel nom no és dels més forts, però segur que serà complicat”.

tracking