Eesquí DE FONSA

Victòria de Carola Vila a Campra i mal dia d'Irineu Esteve a Davos

L’esquiadora de la FAE completa la cursa amb el millor temps, 23’29”03

Victòria de Carola Vila a Campra i mal dia d'Irineu Esteve a DavosFAE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Carola Vila va aconseguir el millor temps dels 7,5 km de la FIS de Campra (Suïssa) i va pujar al graó més alt del podi. La fondista andorrana, que va completar la cursa amb 23’29”03, havia finalitzat 1a en l’esprint de dissabte, gua­-nyat per la segona classificada d’ahir, la suïssa Aline Meier. La propera cita de Vila serà el cap de setmana vinent, a la Copa d’Europa (OPA) de Valdidentro-Isolaccia. L’andorrana es va mostrar molt satisfeta pel triomf i va apuntar que “ha anat tot molt bé. En els primers intervals no sé si anava la vuitena o així, però és que crec que he agafat una mica de fred abans de sortir i m’ha costat una mica escalfar-me. A partr del quilòmetre 2,5 ja marcava el segon millor temps. He pogut anar millor i m’he trobat molt bé durant la cursa”. Vila va afegir que “estic molt contenta perquè una victòria sempre fa molta il·lusió. Vull agrair a l’equip que hagi fet uns esquís tan bons”.

Una de les creus de la jornada la va protagonitzar Irineu Esteve. El fondista andorrà va tornar a la Copa del Món amb la prova dels 15 km patinadors de Davos (Suïssa) i va acabar 64è. Esteve no va trobar bones sensacions en cap moment i el tècnic Joan Erola, així ho reconeixia. “Irineu no s’ha trobat gaire bé. No ha passat res greu, simplement que físicament estava cansat i això passa factura”. El crono d’Irineu va ser de 38’07”60 a 2’15” del guanyador, el rus Evgeniy Belov.

UNA ERRADA DEIXA FORA VERDÚ DE LA COPA DEL MÓN D'ALTA BADIA

Joan Verdú no va poder finalitzar la primera mànega a la Copa del Món d’Alta Badia, a Itàlia, va quedar out en fer un interior. L’andorrà, que competia amb el dorsal 67, va començar la cursa amb un primer parcial de 22.29, a 1.64 de qui marcava en aquell moment el millor crono. Avui i demà, Verdú estarà present a les dues Copes d’Europa de gegant d’Andala Paganella. Àxel Esteve, per part seva, va ser 22è i el millor de l’equip andorrà al gegant de la Nor-Am Cup. Esteve va marca un crono de 2’26”55 a 1’70” del guanyador, Simon Fournier. Xavi Salvadores va ser 32è i Àlex Rius no va completar la segona mànega. Xavi Cornella va ser 30è al gegant FIS de Kloevsjoe.

tracking